EGO-trip

“Send your ego on a trip!” 

Nu mag het over JOU gaan: het is tijd voor het eerlijke verhaal over wie jij echt bent! Dit een 1 op 1 begeleidingstraject duurt vier maanden, waarbij we wekelijks contact met elkaar hebben. Zo kan je concreet in de praktijk toepassen wat je tijdens de sessie besproken of besloten hebt.

Hier lees je meer over de opbouw van dit traject.

De EGO-trip is een intensief begeleidingstraject dat jou aanzet tot concrete acties!

Eerste vier weken

We ontmoeten elkaar één keer per week, iedere sessie duurt ongeveer twee uren.

Drie maanden daarna

Als jij verandert, verandert de wereld met je mee. Maar dit gaat niet vanzelf en daarom plannen we één keer per maand een vervolgsessie.

Wekelijks contact

Gedurende de gehele vier maanden houden we wekelijks contact om je voortgang te waarborgen.

Verleden

Tijdens de eerste drie sessies zetten we jouw levensgebeurtenissen eens goed op een rijtje. We geven jouw overwinningen en worstelingen de erkenning die ze verdienen en onderzoeken welke lessen je hiervan kunt leren. Zo verbinden we het verleden met je huidige situatie. Wellicht heb je inmiddels afscheid te nemen van bepaalde mensen of situaties. We ontdekken terugkerende patronen en benoemen welke belemmerende overtuigingen er gaandeweg zijn ontstaan. Met deze overtuigingen gaan we aan de slag.

Heden

In de vierde sessie maken we de draai van het verleden naar de toekomst. We starten met ontdekken waar je nu (voor) staat. Wat vind je echt belangrijk en waar wil je meer ruimte voor maken in je leven? Wat heb je nu te doen om jouw leven zo vorm te geven dat deze het beste bij jou past? Misschien heb je nu nog geen helder toekomstbeeld, dat hoeft ook nog niet. Hier gaan wij samen in duiken en aan het einde van de sessie heb je genoeg huiswerk om mee aan de slag te gaan!

Toekomst

Er volgen drie sessies die één keer per maand plaatsvinden. In deze periode pas je in de praktijk toe wat je tijdens de coaching geleerd hebt. Want je kan alle kennis van de wereld hebben, maar zonder actie kom je nergens. Tussendoor houden wij 1 op 1 contact met elkaar. We bespreken de vooruitgang van de afgelopen week. Wat ik je meegeef is toegespitst op jouw persoonlijke vooruitgang en de volgende stap die jij die week kunt nemen.

Boek nu jouw persoonlijke EGO-trip!

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?