Totaalpakket

Als je kiest voor het Totaalpakket dan kies je voor een begeleidingstraject van vier maanden, waarbij we wekelijks contact met elkaar hebben. Zo kan je concreet in de praktijk toepassen wat je tijdens de sessie besproken of besloten hebt.

Hier lees je meer over de opbouw van dit biografisch begeleidingstraject.

Het Totaalpakket is een intensief begeleidingstraject dat jou aanzet tot concrete acties!

Eerste vier weken

We ontmoeten elkaar één keer per week, iedere sessie duurt ongeveer twee uren.

Drie maanden daarna

Als jij verandert, verandert de wereld met je mee. Maar dit gaat niet vanzelf en daarom plannen we één keer per maand een vervolgsessie.

Wekelijks contact

Gedurende de gehele vier maanden houden we wekelijks contact om je voortgang te waarborgen.

Tijdens de eerste drie sessies zetten we jouw levensgebeurtenissen eens goed op een rijtje. We geven jouw overwinningen en worstelingen de erkenning die ze verdienen en onderzoeken welke lessen je hiervan kunt leren. Zo verbinden we het verleden met je huidige situatie. We ontdekken terugkerende patronen en benoemen welke belemmerende overtuigingen er gaandeweg zijn ontstaan. Met deze overtuigingen gaan we aan de slag.

In de vierde sessie maken we de draai van het verleden naar de toekomst. Wat heb je nu te doen om jouw toekomst zo vorm te geven dat deze het beste bij jou past? Wellicht heb je afscheid te nemen van bepaalde mensen of situaties. Misschien heb je nog geen helder beeld van hoe de toekomst eruit mag zien voor je. Hier gaan wij samen in duiken en aan het einde van de sessie heb je genoeg huiswerk om mee aan de slag te gaan!

Er volgen drie vervolgsessies die één keer per maand plaatsvinden. In deze periode pas je in de praktijk toe wat je tijdens de coaching geleerd hebt. Want je kan alle kennis van de wereld hebben, maar zonder actie kom je nergens. Tussendoor houden wij 1 op 1 contact met elkaar. We bespreken de vooruitgang van de afgelopen week. Wat ik je meegeef is toegespitst op jouw persoonlijke vooruitgang en de volgende stap die jij die week kunt nemen.

Neem voor vragen contact op via het contactformulier of boek hier jouw persoonlijke traject!

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?