EGO-trip

“Send your ego on a trip!” 

De naam van dit traject is bedoeld als knipoog. Want waar het ego een (beschermend) masker ophoudt, mag nu juist het masker af. Als alles er mag zijn, krijg je de kans om de persoon te zien die jij echt bent. 

Ben jij benieuwd wat er achter dat masker zit?

Hier lees je meer over de opbouw van dit traject

Eerste vier weken

We ontmoeten elkaar één keer per week, iedere sessie duurt ongeveer twee uren.

Drie maanden daarna

Als jij verandert, verandert de wereld met je mee. Maar dit gaat niet vanzelf en daarom plannen we één keer per maand een vervolgsessie.

Wekelijks contact

Gedurende de gehele vier maanden houden we wekelijks contact om je voortgang te waarborgen.

Verleden

Tijdens de eerste drie sessies kijken we naar de weg die je al hebt afgelegd. We zetten jouw levensgebeurtenissen eens goed op een rijtje en ontdekken de rode draad in je verhaal. Samen onderzoeken we hoe ervaringen uit het verleden invloed hebben gehad op je levenskeuzes. Welke lessen je kunt trekken uit je ervaringen en wat je eventueel nog te helen hebt. We ontdekken terugkerende patronen en benoemen welke belemmerende overtuigingen er gaandeweg zijn ontstaan. Met deze overtuigingen gaan we aan de slag.

Heden

In de vierde sessie maken we de draai van het verleden naar de toekomst. Zo verbinden we het verleden met je huidige situatie. Samen gaan we op ontdekking uit: wat heb je nu te doen om jouw leven zo vorm te geven dat deze het beste bij jou past? Wat vind je echt belangrijk? Waar sta je voor? Waar leef je van op? Wellicht heb je afscheid te nemen van bepaalde mensen of situaties. Hier gaan wij samen in duiken en aan het einde van de sessie heb je genoeg huiswerk om mee aan de slag te gaan!

Toekomst

Er volgen drie sessies die één keer per maand plaatsvinden. In deze periode pas je in de praktijk toe wat je tijdens de coaching geleerd hebt. Want je kan alle kennis van de wereld hebben, maar zonder actie kom je nergens. Tussendoor houden wij wekelijks 1 op 1 contact met elkaar. We bespreken je vooruitgang, waar je tegenaan loopt en wat je focus gaat zijn voor de komende week. Misschien heb je nu nog geen helder toekomstbeeld en dat hoeft ook nog niet. We gaan het samen ontdekken. 

"Ik voel me weer een blij en happy mens!"

Anna is een verrijking voor je leven! Ze geeft je handvatten en nieuwe inzichten. Ik voel me weer een blij en happy mens.“Keep it simple” zijn haar woorden die in mijn geheugen gegrift staan.

Anita Meijerink

Wat ik je meegeef is maatwerk en toegespitst op jouw persoonlijke vooruitgang

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?