Agenda

Time2Connect: @Home Retreat

Datum: 21 t/m 27 september
Kosten: € 15,00
Locatie: waar jij je op je gemak voelt

In een tijd waarin we helaas geen leuke festivals of beurzen kunnen bezoeken bied ik jou een heerlijke week vol leuke en interessante ervaringen. Dit doe ik samen met enkele professionals uit mijn netwerk, zodat jij laagdrempelig kunt kennismaken met diverse disciplines. Kijk naar het filmpje en schrijf je in: www.level44.nl

Trakteer jezelf op een moment alleen voor jou en dat gewoon in jouw eigen veilige omgeving!

Presentatie voor ondernemers

Datum: maandag 6 juli van 09.00-11.30 uur
Kosten: gratis
Locatie: Brasserie RCN Zeewolde

In het ondernemerschap kan het een uitdaging zijn om je eigen weg te vinden. Wellicht kijk je (soms net iets te vaak) bij mede-ondernemers hoe zij het doen. Dat kan leerzaam zijn, maar je hebt nog steeds te ontdekken wat bij JOU past.

Ik nodig je uit: welk verhaal neem jij mee in je business en wat leer jij als ondernemer van je eigen levensverhaal?

Online workshop

Datum: zaterdag 4 juli van 09.30-11.30 uur
Kosten: gratis
Investering werkboek: € 15,00

Tijdens deze workshop nemen we gezamenlijk dit waardevolle werkboek door. Je maakt je levenslijn inzichtelijk en aan de hand van vier specifieke vragen, krijg je een nieuw perspectief op je levenservaringen. Dit biedt ruimte om er nu voor te kiezen om het anders te doen of om juist vaker toe te passen wat in het verleden al zo goed geholpen heeft.

Wat anderen over het werkboek zeiden:

“Ik ben mezelf beter gaan begrijpen.”
“Ik heb er meer van opgestoken dan ik hopen kon.”
“Door terug te blikken zie ik nu dat ik betere keuzes maak wanneer ik dicht bij mezelf blijf.”

Wat leer jij van je eigen levensverhaal?

Groepstraject midweek

Datum: n.t.b. in verband met corona
Locatie: Zeewolde

Is jouw leven niet een goede reflectie van wie je eigenlijk bent? Neem afscheid van gedrag en overtuigingen die jou niet meer dienen. 

Samen krijg je inzichten in hoe levensgebeurtenissen je gevormd hebben. Met alle levenservaringen die je samen deelt, vind je veel herkenning en erkenning bij elkaar. Je onderzoekt je eigen belemmerende overtuigingen en emoties en je gaat met oefeningen aan de slag waarmee jij je weerbaarheid vergroot.

Als kanker in je leven komt...

Datum: i.v.m. het coronavirus wordt dit evenement verzet naar een nader te bepalen datum. 
Locatie: Zeewolde

Tijdens deze gratis informatieavond van het Toon Hermans Huis vertel ik mijn persoonlijke verhaal. Want wanneer kanker een actueel thema wordt, dan zet dat je leven op zijn kop. Als naaste heb ik het meerdere keren meegemaakt en het wordt er niet makkelijker op. Naast de schok van de diagnose voor degene die jij liefhebt, heb je ook met je eigen emoties en verwerkingsproces te maken. Mag dat er wel zijn of heb je je nu even weg te cijferen voor de ander? Hoe ga je om met het feit dat het leven voor jou enerzijds stopt op dat moment, maar dat anderzijds veel dingen gewoon doorgaan? Kan je het aan om de ander steeds zieker te zien worden?

Zit er een event bij voor je?

Wat anderen zeggen:

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?