Agenda

Online workshop

Datum: zaterdag 6 juni van 10.00-12.00 uur
Kosten: gratis
Investering werkboek: € 15,00

Tijdens deze workshop nemen we gezamenlijk dit waardevolle werkboek door. Je maakt je levenslijn inzichtelijk en aan de hand van vier specifieke vragen, krijg je een nieuw perspectief op je levenservaringen. Dit biedt ruimte om er nu voor te kiezen om het anders te doen of om juist vaker toe te passen wat in het verleden al zo goed geholpen heeft.

Wat anderen over het werkboek zeiden:

“Ik ben mezelf beter gaan begrijpen.”
“Ik heb er meer van opgestoken dan ik hopen kon.”
“Door terug te blikken zie ik nu dat ik betere keuzes maak wanneer ik dicht bij mezelf blijf.”

Wat leer jij van je eigen levensverhaal?

Groepstraject midweek

Datum: n.t.b. in verband met corona
Locatie: Zeewolde

Is jouw leven niet een goede reflectie van wie je eigenlijk bent? Neem afscheid van gedrag en overtuigingen die jou niet meer dienen. 

Samen krijg je inzichten in hoe levensgebeurtenissen je gevormd hebben. Met alle levenservaringen die je samen deelt, vind je veel herkenning en erkenning bij elkaar. Je onderzoekt je eigen belemmerende overtuigingen en emoties en je gaat met oefeningen aan de slag waarmee jij je weerbaarheid vergroot.

Als kanker in je leven komt...

Datum: i.v.m. het coronavirus wordt dit evenement verzet naar een nader te bepalen datum. 
Locatie: Zeewolde

Tijdens deze gratis informatieavond van het Toon Hermans Huis vertel ik mijn persoonlijke verhaal. Want wanneer kanker een actueel thema wordt, dan zet dat je leven op zijn kop. Als naaste heb ik het meerdere keren meegemaakt en het wordt er niet makkelijker op. Naast de schok van de diagnose voor degene die jij liefhebt, heb je ook met je eigen emoties en verwerkingsproces te maken. Mag dat er wel zijn of heb je je nu even weg te cijferen voor de ander? Hoe ga je om met het feit dat het leven voor jou enerzijds stopt op dat moment, maar dat anderzijds veel dingen gewoon doorgaan? Kan je het aan om de ander steeds zieker te zien worden?

Grenzen aangeven

Datum: n.t.b.

Merk jij dat je het moeilijk vindt om je grenzen aan te geven? Vind je Nee zeggen moeilijk? Laat jij je makkelijk met taken opzadelen die je eigenlijk niet hebben wil? Dat de dingen niet helemaal verlopen zoals jij graag zou willen, maar dat je er ook niks van zegt? 

In deze waardevolle workshop leer je hoe jij op een respectvolle manier duidelijk kan maken wat jij wil en hoe jij je (directe) omgeving liefdevol in dit proces mee kan nemen.

Zit er een event bij voor je?

Wat anderen zeggen: