Agenda

The Walk of Life

Wandeling
Datum: zaterdag 1 april 2023
Tijd: 09.00-12.30 uur
Kosten: 55,-
Inclusief: koffie/thee/lekkers
Max: 6 deelnemers

Ontspannen, in de natuur en in stilte bewandel je deze dag je eigen levenspad. Het is een pad langs verschillende levensfases, waar je uitgenodigd wordt om met een milde blik te kijken naar hoe je leven tot nu toe verlopen is. Ontdek de ‘pareltjes’ in jouw verhaal. De momenten die jou bekrachtigen in wie je nu bent en hoe je de toekomst tegemoet wilt treden. 

Eigen grenzen bewaken

Workshop
Datum: n.t.b.

Tijdens deze workshop geven we aandacht aan het leren voelen en bewaken van je eigen Grenzen. Met ervaringsgerichte oefeningen ga je ervaren hoe jouw lichaam een grens aangeeft en wat er bij jou gebeurt wanneer je hiernaar handelt. 

Je bent meer dan wat je overkomt

Workshop
Datum: n.t.b.

Hoe het leven loopt kunnen we van tevoren niet weten en soms is dat maar goed ook. Maar achteraf kunnen we er wel op terugblikken en zien hoe het ons gevormd heeft. Vanuit een breder perspectief, ontdek je wellicht een rode draad of vallen er puzzelstukjes op zijn plaats. Tijdens deze workshop teken je je eigen levenslijn. Daarmee zet je je levensgebeurtenissen op een rijtje. Dit geeft niet alleen een verhelderend overzicht, het laat je ook zien dat je meer bent dan wat je overkomt. Wat ontdek jij als je met deze blik naar je eigen levenspad kijkt?

Zit er een event bij voor je?

Wat anderen zeggen:

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?