Informatieavond

Datum: maandag 30 maart 2020 om 20.00 uur
Locatie: Zeewolde

Wanneer kanker een actueel thema wordt, dan zet dat je leven op zijn kop. Als naaste heb ik het meerdere keren meegemaakt en het wordt er niet makkelijker op. Naast de schok van de diagnose voor degene die jij liefhebt, heb je ook met je eigen emoties en verwerkingsproces te maken. Mag dat er wel zijn of heb je je nu even weg te cijferen voor de ander? Hoe ga je om met het feit dat het leven voor jou enerzijds stopt op dat moment, maar dat anderzijds veel dingen gewoon doorgaan? Kan je het aan om de ander steeds zieker te zien worden?

Tijdens deze informatieavond vertel ik over mijn ervaringen. Het wordt heel persoonlijk, omdat ik heel eerlijk en open ga zijn over hoe ik de ‘lelijke kant en de mooie kant van kanker’ zie.

Groepstraject midweek

Datum: 18 t/m 22 mei 2020
Locatie: Zeewolde

In het leven zijn die perioden het belangrijkst, waarin je de moed moet opbrengen die dingen te laten vallen die niet meer bevorderlijk zijn voor je ontwikkeling. Is jouw zelfvertrouwen niet meer wat het geweest is? Neem dan afscheid van gedrag en overtuigingen die jou niet meer dienen. Tijdens dit groepstraject is het bevrijdend om te merken dat je niet de enige bent die door bepaalde processen heen gaat. Met alle levenservaringen die je samen deelt, vind je veel herkenning en erkenning bij elkaar.

Samen krijg je inzichten in hoe levensgebeurtenissen je gevormd hebben. Je onderzoekt je eigen belemmerende overtuigingen en emoties en je gaat met oefeningen aan de slag waarmee jij je weerbaarheid vergroot.

Zinnige Inspirationele Beurs

Datum: 4 april 2020 van 11.00-16.00 uur
Locatie: Zeewolde

Twee keer per jaar wordt deze fijne beurs georganiseerd en iedere keer ben ik hier nog bij geweest. Het heeft als doel om mogelijkheden die tot verbinding leiden in gang te brengen. Je kan je hier laten inspireren door het diverse aanbod van verschillende ondernemers, als het gaat om persoonlijke groei en ontwikkeling, ontspanning, rust, zorg voor jezelf, kunst, fotografie, voeding enzovoorts.

Als biografisch coach sta ik graag op deze gemoedelijke beurs. In levende lijve elkaar spreken, is toch de fijnste manier van communiceren, vind je ook niet? 

Je bent van harte uitgenodigd.

Grenzen aangeven

Merk jij dat je het moeilijk vindt om je grenzen aan te geven? Vind je Nee zeggen moeilijk? Laat jij je makkelijk met taken opzadelen die je eigenlijk niet hebben wil? Dat de dingen niet helemaal verlopen zoals jij graag zou willen, maar dat je er ook niks van zegt? 

In deze waardevolle workshop leer je hoe jij op een respectvolle manier duidelijk kan maken wat jij wil en hoe jij je (directe) omgeving liefdevol in dit proces mee kan nemen. 

Datum: n.t.b.

 

Je bent meer dan wat je overkomt!


Het doel van deze workshop is dat je inziet hoe je gebruik kan maken van de lessen die je in het verleden al geleerd hebt. En dat je ontdekt hoeveel zeggenschap je eigenlijk over je leven hebt. 

De verandering in jezelf vindt plaats wanneer je gebeurtenissen vanuit een nieuw perspectief gaat bekijken. 

Datum: n.t.b.

Zit er een event bij voor je?

Wat anderen zeggen: