Omgaan met stressvolle situaties

Datum: zaterdag 18 april 2020 van 10.00-12.00 uur
Locatie: online, dus lekker op je eigen plek.

In deze workshop leer je hoe je in stressvolle situaties dicht bij jezelf kan blijven. Hoe je het piekeren een halt kan toeroepen en vanuit je eigen kracht je grenzen en wensen bij een ander kan aangeven. Dit kan een situatie zijn die zich steeds herhaalt, maar ook eentje die maar één keer is voorgekomen. 

 

Groepstraject midweek

Datum: 1 t/m 5 juni 2020
Locatie: Zeewolde

In het leven zijn die perioden het belangrijkst, waarin je de moed moet opbrengen die dingen te laten vallen die niet meer bevorderlijk zijn voor je ontwikkeling. Is jouw leven niet een goede reflectie van wie je eigenlijk bent? Neem dan afscheid van gedrag en overtuigingen die jou niet meer dienen. Tijdens dit groepstraject is het bevrijdend om te merken dat je niet de enige bent die door bepaalde processen heen gaat. Met alle levenservaringen die je samen deelt, vind je veel herkenning en erkenning bij elkaar.

Samen krijg je inzichten in hoe levensgebeurtenissen je gevormd hebben. Je onderzoekt je eigen belemmerende overtuigingen en emoties en je gaat met oefeningen aan de slag waarmee jij je weerbaarheid vergroot.

Grenzen aangeven

Datum: n.t.b.

Merk jij dat je het moeilijk vindt om je grenzen aan te geven? Vind je Nee zeggen moeilijk? Laat jij je makkelijk met taken opzadelen die je eigenlijk niet hebben wil? Dat de dingen niet helemaal verlopen zoals jij graag zou willen, maar dat je er ook niks van zegt? 

In deze waardevolle workshop leer je hoe jij op een respectvolle manier duidelijk kan maken wat jij wil en hoe jij je (directe) omgeving liefdevol in dit proces mee kan nemen. 

 

Informatieavond

Datum: i.v.m. het coronavirus wordt dit evenement verzet naar een nader te bepalen datum. 
Locatie: Zeewolde

Wanneer kanker een actueel thema wordt, dan zet dat je leven op zijn kop. Als naaste heb ik het meerdere keren meegemaakt en het wordt er niet makkelijker op. Naast de schok van de diagnose voor degene die jij liefhebt, heb je ook met je eigen emoties en verwerkingsproces te maken. Mag dat er wel zijn of heb je je nu even weg te cijferen voor de ander? Hoe ga je om met het feit dat het leven voor jou enerzijds stopt op dat moment, maar dat anderzijds veel dingen gewoon doorgaan? Kan je het aan om de ander steeds zieker te zien worden?

Tijdens deze informatieavond vertel ik over mijn ervaringen. Het wordt heel persoonlijk, omdat ik heel eerlijk en open ga zijn over hoe ik de ‘lelijke kant en de mooie kant van kanker’ zie.

Zit er een event bij voor je?

Wat anderen zeggen: