Agenda

At Home Retreat

Datum: 18 t/m 22 oktober
Kosten: € 57,00
Locatie: thuis

In ons drukke leven zijn wij vrouwen vaak bezig met anderen. Maar wanneer neem jij eens een moment echt voor JOU? Doe mee en krijg de hele week positieve energie in jouw dag!

Vijf workshops voor de prijs van één! 

Wat houdt de At Home Retreat in?

Wij, ondernemers van de Time2Connect netwerkgroep, hebben speciaal voor jou een programma samengesteld. Zo heb jij de kans om een hele week, iedere dag een momentje tijd voor jezelf uit te trekken. Iedere dag zal dit op een andere manier zijn. 

Het is een echt cadeautje voor jezelf, want uiteindelijk mag daar ook ruimte voor zijn.

Het hoofdthema dat ben JIJ, want het gaat over liefde voor jezelf en positieve energie in jouw dag! Iedere dag neemt één van de ondernemers je mee in haar wereld, waardoor je verschillende kanten van jezelf ontdekt. 

Op www.athomeretreat.nl zie je wat we allemaal aanbieden.

Liefs,
Nathalie, Trea, Anna, Debby en Esther

Klik op de foto om naar de website van de ondernemers te gaan.

Anna van der Wal-Annema

Nathalie Roelofsen

Debby Engels

Trea Pluister

Esther Foppen

Wij verzorgen met liefde jullie week

Je bent meer dan wat je overkomt

Datum: bij voldoende animo
Kosten: 47,-
Locatie: Zeewolde

Heb jij veel meegemaakt en voel je je nu regelmatig onzeker, onbegrepen of overweldigd? Tijdens deze workshop krijg je weer een gevoel van richting en grond onder je voeten. Je ontdekt welke kwaliteiten je al bezit om vooruit te komen en hoe de volgende stap eruit mag zien.

Als kanker in je leven komt...

Datum: i.v.m. het coronavirus wordt dit evenement verzet naar een nader te bepalen datum. 
Kosten: gratis
Locatie: Zeewolde

Wanneer kanker een actueel thema wordt, dan zet dat je leven op zijn kop. Als naaste heb ik het meerdere keren meegemaakt en tijdens deze avond vertel ik mijn persoonlijke verhaal. Naast de schok van de diagnose voor degene die jij liefhebt, heb je ook met je eigen emoties en verwerkingsproces te maken. Mag dat er wel zijn of heb je je nu even weg te cijferen voor de ander? Hoe ga je om met het feit dat het leven voor jou enerzijds stopt op dat moment, maar dat anderzijds veel dingen gewoon doorgaan? 

Zit er een event bij voor je?

Wat anderen zeggen:

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?