Agenda

Compassie wandeling

Datum: 28 december 2022
Tijd: 10.00-12.30 uur
Kosten: € 55,-
Locatie: Speuld

Werk- en prestatiedruk, altijd ‘aan staan’ en levensgebeurtenissen kunnen ons veel stress en onrust geven. Gedachten buitelen over elkaar heen en we worden er doodmoe en onzeker van. 

Onze compassiewandeling is een uitnodiging om een milde en waarderende houding te ontwikkelen. Om buiten het ‘dagelijkse gedoe’ vanuit vriendelijkheid en relativeringsvermogen meer rust te creëren.

Je bent meer dan wat je overkomt

Datum: n.t.b.
Kosten: 47,-
Locatie: Zeewolde

Tijdens deze workshop teken je je eigen levenslijn. Daarmee zet je je levensgebeurtenissen op een rijtje. Dit geeft niet alleen een verhelderend overzicht, het laat je ook zien dat je meer bent dan wat je overkomt. Wat ontdek jij als je met deze blik naar je eigen levenspad kijkt?

Levenslijn voorbeeld

The Walk of Life

Datum: voorjaar 2023

Ontspannen, in de natuur en in stilte ga je deze dag je eigen levenspad bewandelen. Het is een pad langs verschillende levensfases, waar je uitgenodigd wordt om met een milde blik te kijken naar hoe je leven tot nu toe verlopen is. Ontdek de ‘pareltjes’ in jouw verhaal. De levenslessen die jou bekrachtigen in wie je nu bent en hoe je de toekomst tegemoet wilt treden. 

Zit er een event bij voor je?

Wat anderen zeggen:

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?