Voor wie en wat kan je verwachten?

Voor de vrouw die:

  • verlangt naar overzicht
  • zich overweldigd voelt
  • voelt dat er meer uit het leven te halen valt
  • verdieping zoekt; in het leven, verbintenissen en relaties, in de liefde en in bewustwording en zelfkennis
  • na een lange tijd van onrustig wiebelen, nu knopen wil doorhakken

Herken jij je in (een van) deze punten en wil jij weten welke acties je kan ondernemen om in beweging te komen: dan ben ik de persoon voor jou!

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om oude patronen te doorbreken. Hoe je in rondjes kan blijven lopen, terwijl je meer uit het leven zou willen halen. Hoe je jezelf vertelt dat het leven nu ook goed is. Goed genoeg want ja, je weet nooit wat je ervoor terug krijgt. En toch: in je achterhoofd blijft het knagen. Inmiddels kan ik je wel vertellen dat je nog veel meer te ervaren hebt wanneer je wél voor die volgende stap gaat. Wanneer je niet kiest voor je comfortzone, het oude vertrouwde en het gemak, maar dat je nieuwsgierig blijft naar wat er gebeurt wanneer jij een nieuwe weg inslaat.

Korting!

€ 50,00 korting op jouw traject
Wanneer jij iemand aandraagt die ook een traject boekt, dan ontvang jij € 50,00 korting op jouw traject.
De sessies

Het is belangrijk voor mij dat jij zoveel mogelijk uit jouw coachtraject kan halen. Daarom vind ik het fijn om elkaar even gesproken te hebben voordat je een mini-vakantie boekt of een groepstraject gaat volgen. Dit gesprek is fijn om erachter te komen of jij een goed gevoel bij mij hebt. Dit blijkt volgens onderzoek namelijk de belangrijkste voorspeller te zijn van de effectiviteit van een coachtraject. Met ons gesprek kom je er ook achter of dit biografisch coachtraject bij jou past en kunnen we bespreken welke optie jou het meeste aanspreekt. 

Tijdens één op één biografische coaching nemen we in vier sessies jouw levensverhaal door. Het is hierbij de bedoeling dat we de meest bepalende momenten bespreken. Momenten die je bij zijn gebleven omdat ze een diepere emotie hebben geraakt, hetzij positief (een heel warm, liefdevol of trots gevoel) of negatief (afgewezen, gekwetst of verdriet). De sessies (twee uren per keer) kunnen best wel het een en ander teweeg brengen bij je. Zorg er deze week dus voor dat je voldoende ruimte en vrije tijd hebt om het een en ander te laten resoneren. 

En dan komt jouw proces pas echt op gang

Want na deze week wordt het tijd om toe te passen wat je allemaal geleerd hebt. Je hebt inzichten gekregen die je nu verder gaan helpen in de stappen die je te nemen hebt. Veel beter nog dan stoppen met iets wat je niet meer wil, is starten met iets wat je wel wil. Die volgende stappen zet je aan de hand van oefeningen die je van me meekrijgt. Deze oefeningen houden je op scherp zodat je focus kan houden. Het helpt je herinneren aan het feit dat je die oude patronen niet meer wilt bewandelen en dat je nieuwe paden aan het leggen bent. Gun jezelf de tijd om dit te ontwikkelen en vertrouw op het proces. Met iedere dag een kleine stap, kom je op langere termijn heel erg ver!

Het resultaat

– Jij staat op de eerste plaats en you’re in charge!
– Je hebt inzicht in hoe ervaringen jou gevormd hebben 

– Je weet hoe deze nog steeds invloed op jouw gedrag kunnen hebben
– Je hebt patronen ontdekt en weet hoe je deze kan doorbreken 
– Je bent je ervan bewust welke belemmerende overtuigingen jou nog tegenhouden
– Je weet waar jij voor staat en j
e kan betere keuzes maken
– Je ervaart meer voldoening en ontspanning in je leven
– Je raakt minder overprikkeld
– Je staat gelijkwaardig in relaties met anderen

– Je hebt voldoende handvatten meegekregen om concrete acties te ondernemen
– Je kan het leven creëren dat zo goed mogelijk past bij wie jij wil zijn en waar jij naartoe wil

Trouw aan jezelf

 Authenticiteit is een kracht om rekening mee te houden! Je ben namelijk zekerder van jezelf. En als je jezelf kent laat je je minder snel uit het veld slaan en voel je dat het oké is om open te zijn over wie jij bent en waar je voor staat. Blijf je daarom continu afvragen of iets echt bij jou past. Of de keuzes die jij maakt, de juiste zijn voor jou. 

Richt je leven in zoals jij dat wil, met aan je hand het kind dat jij vroeger was, omhoog kijkend met de vraag:

“Ben jij wie ik altijd al had willen worden?”