Review TOP-trip:

Vanavond mijn laatste uurtjes in de strandlodge. Wat een heerlijke plek om je terug te trekken en bij en in jezelf te blijven.

Ik ben trots op mezelf dat ik deze stap heb genomen: hetgeen mij al jaren zeer doet laat ik hier achter en neem ik niet meer mee, het blijft daar bij wie het hoort. Deze tijd heb ik ook geleerd om niet te streng te zijn voor mijzelf. Ik heb nieuwe inzichten/openingen gekregen waar ik mee aan de slag ga. Ik hoop op steun van mijn man en om daarmee mijn leerproces samen aan te gaan.

Anna, bedankt voor je geduld, inzet en vooral je openheid. Je bent een hele fijne vrouw, bedankt dat je op mijn pad bent gekomen. Dit windlichtje heb ik voor jou gemaakt, omdat je mij de verlichting hebt gegeven die ik zo zocht.”

Recensies algemeen:

"Het voelde direct vertrouwelijk. Elke coachsessie werd ik verrast met nieuwe inzichten over mijzelf en naast de serieuze gesprekken was er ruimte voor een grapje. Ik zou het dan ook iedereen aanraden!"
Anoeska (24)
Teamleider supermarkt
"De ruimte die er is tijdens de coachsessies, de rust, het luisteren, het aanreiken van inzichten d.m.v. doorvragen, het iedere keer weer de vinger op de zere plekken leggen waardoor er inzichten komen. Jij wist iedere keer weer waar ik knelpunten ervaar."
Diny (55)
Radiodiagnostisch laborante
"Als je echt tot rust wil komen en aan jezelf wilt werken / ontwikkelen, dan ben je in de juiste handen bij Anna als coach. Door haar betrokkenheid, kunde, vertrouwen, liefde, rust, geduld, begrip en empathie kom je verder waar je vast bent gelopen."
Leon (49)
Politie
"Ik begon het coachtraject met een reden en doel. Hier kreeg ik passende opdrachten en tips voor. Na 8 sessies had ik al ontzettend veel geleerd en was er ruimte om ook andere dingen te bespreken. Ik vond het leuk dat we over mijn relatie konden praten. Heel fijn dat je daar ook kennis van had."
Periodieke coaching
Zeewolde
"De tijd vliegt voorbij tijdens een coachsessie. Mijn hoofd voelde erg vol, omdat ik me veilig voelde om dingen uit te spreken die ik nog nooit hardop gezegd heb. Dit bracht wel wat teweeg bij mij. Door het feit dat je iedere keer precies verwoorde wat ik duidelijk probeerde te maken, had ik echt vertrouwen in jouw kennis als coach."
Coachtraject midweek
Zeewolde
"Ik merk dat het coachtraject me geraakt heeft en dat het zelfs na al die tijd nog steeds doorwerkt. Ik heb weer zin in de toekomst, ben blij met mijzelf en weet wat ik kan en waard ben! Ik kan met een positieve blik naar alles om mijzelf heen kijken.

Lieve Anna, dank dank dank voor alles."
Coachtraject midweek
Zeewolde
"Het was hard werken en dat is het nog steeds, want er is veel in gang gezet. Ik ben me door de coaching bewust van mijn valkuilen, knelpunten maar ook krachten en heb tools om er mee aan de slag te gaan. Jij hebt me enorm geholpen bij dit proces, door op een fijne manier kritische vragen te stellen en opmerkingen te maken die mij weer aan het denken zetten."
Periodieke coaching
Zeewolde
"Er is veel in gang gezet in korte tijd, op een fijne manier ben ik op vast(geroeste) denkpatronen gewezen. Net wat ik nodig had om er iets mee te gaan doen. Van vastzitten in gedachten naar bewust zijn van het vastzitten in die gedachten en daardoor actief ermee aan de slag gaan. In plaats van er in te blijven hangen."
Periodieke coaching
Zeewolde
"Ik voelde me niet gelukkig. Onzeker over innerlijk, uiterlijk, te belangrijk wat anderen van mij vinden + het lukte me niet om dingen te veranderen. Nu heb ik meer rust gevonden dan vorig jaar rond deze tijd. Dat komt grotendeels door de coaching, dus bedankt daarvoor."
Coachtraject midweek
Zeewolde
"Voor mij kwam het coachtraject op het juiste moment. Het gaf mij weer een kans om een stap op de plaats te maken en echt te gaan kijken naar wat ik wil. Ik vond het erg waardevol en stap voor stap merk ik dat ik me steeds beter voel. Het is een goede opstap voor de rest van het jaar en van mijn leven om mij verder door te ontwikkelen."
Coachtraject midweek
Zeewolde
"Ik was heel erg moe toen ik thuis kwam, maar op één of andere manier ook heel erg opgelucht. Alsof er een last van mijn schouders gevallen was en ik weer een stukje zon aan de horizon zag schijnen. Alsof er een deur geopend is die lucht en nieuwe perspectieven biedt. Ik heb het als een verademing ervaren erop geattendeerd te worden dat het wellicht mijn eigen verwachtingen en controledrang zijn die het me zo moeilijk maken."
Losse coachsessie
Zeewolde
"Ondanks dat ons gesprek spontaan en off-record plaatsvond, heeft het heel erg veel voor mij betekend. Een grotere spiegel had me niet voorgehouden kunnen worden en ik ben je daar heel dankbaar voor."
Losse coachsessie
Zeewolde
"Ik vond de workshop fantastisch! Een groep verschillende mensen die zo kwetsbaar in openheid gevoeligheden met elkaar deelden. Mooi groepsproces waar de 'life events' samen kwamen met het nu. Dit was voor mij echt een eye-opener op het gebied van verder gaan na een zware periode. Het verleden maakt wie je bent en door hier bij stil te staan, kom je weer verder Het was diepgaand en gaf en opening om verder te kunnen."
Workshop
Politieveteraan
"Welk verhaal vertel ik mezelf eigenlijk? Ik kwam erachter dat ik dat negatieve stemmetje dus helemaal niet hoef te geloven! Daarnaast verraste het mij hoe snel ik met de begeleide meditatie in contact kwam met mijn weggestopte emotie en hoe fijn het eigenlijk is om die even de ruimte te geven.
Workshop
Wat leer jij van je leven?
"Ik heb er meer van opgestoken dan ik op hopen kon. Het was intens en waardevol. Ja, het kostte me op voorhand energie om te gaan. Voelde het op voorhand als koudwatervrees. Dat bleek in de praktijk absoluut niet nodig. Wat een goede sfeer en bijzondere ochtend! Ik ben naar huis gegaan, moe en voldaan. Maar dit keer met een lading positieve energie die ik lang niet meer ervaren heb!"
Workshop
Politieveteraan
Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?