Groepstraject midweek

Dit groepstraject duurt van maandag t/m vrijdag en het biedt de mogelijkheid om onder professionele begeleiding je eigen oordelen, overtuigingen en emoties te onderzoeken. Je doet dit samen met 3 andere deelnemers, in totaal ben je dus met vier deelnemers. 

Het doel van deze week is dat je met een opgeruimd gevoel weer naar huis gaat. Je kunt vanuit een nieuw gevonden overzicht, richting bepalen voor je eigen toekomst.

Lees hieronder wat je uit dit groepstraject kunt halen.

De visie van Each One Teach One Holland is dat we allemaal aan en van elkaar kunnen leren. Het verhaal van de één is niet zelden ook het verhaal van de ander.

Leven vanuit deze visie zorgt voor gelijkwaardigheid in relaties, zowel de kortstondige als de duurzame relaties. Je maakt contact vanuit een open nieuwsgierigheid, iets wat op zichzelf zonder enig oordeel is.

Het gevolg daarvan is dat er een soort ‘sacred space’ ontstaat, een dynamiek waar het veilig voelt om openhartig te zijn naar elkaar. Een plek waar onzekerheid de ruimte krijgt om onderzocht te worden en waar vanuit die raakbaarheid hart-tot-hart gesprekken ontstaan. Met alle levenservaringen die je samen deelt, vind je veel herkenning en erkenning bij elkaar. 

Dit ervaar je tijdens deze midweek en ik verwelkom je graag.

  • Inzicht in en overzicht op je ‘life events’ en levenskeuzes
  • Door wat anderen vertellen gaan er bij jou ook luikjes open
  • Je vindt herkenning en erkenning bij elkaar
  • Je krijgt liefdevol een spiegel voorgehouden
  • Je leert (trouw aan) jezelf te blijven binnen een groep
  • Terugkerende knelpunten lossen op
  • Helderheid over wat je wel of niet wilt houden in je leven

Laat gaan wat jou niet meer dient

Informatie vooraf

Via het intakeformulier dat je toegestuurd krijgt geef je aan wat je graag uit dit traject zou willen halen. Dit helpt je om je alvast voor te bereiden en heel scherp te krijgen wat jouw persoonlijke doel is.

Je verblijft deze midweek samen met de andere deelnemers in een vakantiewoning die van alle gemakken voorzien is. Omdat ik het belangrijk vind dat jij je comfortabel en op je gemak voelt, beschik je over je eigen slaapkamer. Dit is fijn voor als je je even terug wilt trekken deze week. 

Het park ligt in een bosrijke omgeving met mooie wandel- en fietspaden, waar we gebruik van zullen maken. In deze omgeving kan je de stilte en de rust opzoeken, zodat je zonder afleiding je eigen stem en innerlijke wijsheid weer kunt verstaan.

Inhoud traject

Jouw eigen levensverhaal staat aan de basis van dit coachtraject. Het is een veilige plek waar je helemaal open en eerlijk kan zijn over wat er speelt  in jouw innerlijke wereld. Datgene wat je misschien al lange tijd in het donker hebt gehouden, verliest zijn kracht wanneer je het in het licht kunt zetten. Wanneer je dit met elkaar kunt delen. Helemaal wanneer anderen zichzelf herkennen in jouw verhaal. 

Door inzicht te krijgen in waar jouw vastgeroeste patronen en overtuigingen vandaan komen en actie te ondernemen op wat je leert, lossen je huidige knelpunten op. Daarmee komt er de vrijheid en ruimte om je leven in te gaan richten zoals die het beste bij jou past! 

Programma globaal

Aankomst locatie op maandagmiddag. Je maakt kennis met de andere deelnemers, krijgt uitleg over wat te verwachten en je ontvangt de eerste oefeningen.

Iedere ochtend na het ontbijt starten we met fysieke bewegingen. Dit kunnen rekoefeningen zijn, een wandeling of juist iets dat de hartslag doet verhogen. Neem dus kleding mee waarin je je vrij kan bewegen.

Vervolgens vinden de gezamenlijke coachsessies plaats. Deze sessies duren ongeveer twee uren. Na de lunch vinden op woensdag- en donderdagmiddag de 1 op 1 coachsessies plaats. Wanneer een 1 op 1 coachsessie plaatsvindt, hebben de andere 3 deelnemers vrije tijd. Deze tijd kan je gebruiken voor verstilling. Om naar binnen te keren en te laten resoneren wat er zoal voorbij komt. Of je gebruikt de tijd om te schrijven, lezen, mediteren, de natuur in te gaan, je terug te trekken of juist met elkaar in gesprek te gaan. Aan het einde van de middag doen we ontspanningsoefeningen en de avonden zijn vrij om invulling te geven zoals jij dat graag wil.

Op vrijdag genieten we gezamenlijk van de lunch waarna je vrij bent om langzaamaan weer naar huis te gaan.

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?