TOP-trip (midweek)

Wil jij er een weekje tussenuit, maar wil je dit ook zinvol maken? Dan is deze TOP-trip iets voor jou! Deze week mag je vertragen en alle aandacht naar binnen richten:

Zie je het al voor je? Een huisje midden in de natuur. 
Voel je dat? Het ontspannen van je lijf en het vertragen van de tijd.
Hoor je dat? De stilte, de vogels en het ruisen van de wind.

Of vraag een kennismakingsgesprek aan

Tijdens deze midweek mag je alle aandacht aan jezelf geven. Fijn als je wilt onderzoeken wat je wilt behouden in je leven en waar je afscheid van wilt nemen. Maar ook als je bijvoorbeeld een turbulente tijd achter de rug hebt. Denk aan een relatiebreuk, uitval door ziekte of andere levensgebeurtenissen. 

Wie ben je nu na alles wat er gebeurd is? En wie ben jij als je geen rol hoeft te vervullen of voor een ander klaar hoeft te staan? 

Hieronder vind je meerdere opties

Optie 1: Strandlodge Zeewolde

Unieke combinatie van strand, haven en bos…

Je vertoeft in de luxe van een vrijstaand huisje aan het strand met uitzicht over het Veluwemeer. 

Op deze idyllische plek in Zeewolde voel je je direct op je gemak. Vanuit je strandhuis kan je naast het nemen van een frisse duik, diverse wandel- en fietsroutes nemen. Deze gaan over de dijk richting Harderwijk, Nijkerk en/of door het bos van het Horsterwold en het beschermd natuurgebied de Stille Kern. Het centrum van Zeewolde is maar 2 km van je verwijderd.

Optie 2: Thuishaven Zeewolde

Trek je schoenen maar uit, je bent thuis…

Thuishaven Zeewolde is een heerlijke plek dat zich op een rustgevende locatie in het buitengebied van Zeewolde bevindt. Het platteland geeft uitzicht op zowel de zonsopkomst als de zonsondergang. 

Eigenaar Jeroen van Steen is biologisch boer. Hij gaat heel bewust en met respect om met de natuur en hij heeft het streven om zijn voetafdruk op de wereld zo klein mogelijk te houden. Daarom wordt er op een ontspannen manier een voedselbos aangelegd. Mensen komen hier om bij te komen simpelweg door hier te zijn. Op deze locatie verblijven regelmatig ook andere gasten.

Optie 3: B&B Buitengewoon

Je bent van harte welkom…

B&B BUITENGEWOON is een sfeervolle, luxe 2-persoons Bed & Breakfast -accommodatie op een akkerbouw- en stallingsbedrijf. ’s Morgens kan je lekker uitslapen. Een vers eitje van de kippen bij je “boergondisch ontbijt” zorgt voor een smaakvol begin van de dag.

Buiten onze sessies om, kan je fietsend, wandelend of met de auto de omgeving verkennen. Bij terugkomst kan je heerlijk ontspannen in de jacuzzi, op het terras of op je kamer.

Anna is geduldig, begripvol en open. Zij is zeer professioneel en ik ben haar zeer dankbaar!

Ook een optie

Een midweek je volledig terugtrekken om alleen te zijn klinkt sommige mensen als muziek in de oren, waar anderen veel liever in de vertrouwde omgeving van thuis zijn. Daarom is het ook mogelijk om een begeleidingstraject te volgen zonder overnachtingen. Na onze sessies ga je lekker weer naar je eigen huis.

Liever wat korter?

Alle bovenstaande opties zijn ook mogelijk voor de SHORT-trip. Dit is een traject van 3 dagen inclusief 2 overnachtingen. Klik op de button voor meer informatie.

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?