Top-trip (midweek)

Deze week mag je vertragen en alle aandacht richten op hoe het ervoor staat met je leven.

Zie je het al voor je? Een huisje midden in de natuur. 
Voel je dat? Het ontspannen van je lijf en het vertragen van de tijd. 
Hoor je dat? De stilte, de vogels en het ruisen van de wind.

Wie ben jij als je even geen partnerrol hoeft te vervullen, niet de ouder of het kind van….bent, niet de goede collega/leidinggevende hoeft te zijn en niet voor een ander klaar hoeft te staan? Ontdek het nu!

Wat zie jij als de aandacht 100% naar binnen mag gaan?

Opruimen

“Met een tasje bagage van struikelblokken in mijn leven ben ik helemaal open ingestapt om 4 dagen samen met Anna het biografisch coachtraject in te gaan. Het was een mooie, soms ook zeer emotionele week in een prachtige strandloge, waar je je gelijk thuis voelt.

Een bijzondere week waarin ik veel heb geleerd en afscheid heb kunnen nemen van negatieve zaken. Het is nu aan mijzelf om hetgeen zij mij heeft meegegeven in de praktijk uit te gaan voeren.

Na afloop ging ik met veel minder bagage en een opgeruimd gevoel terug naar huis. Met behulp van de handvatten die zij heeft meegegeven ga ik nu een nieuwe weg vinden in mijn leven.”

Maria

Hieronder vind je drie opties

Optie 1: Strandlodge Zeewolde

Je vertoeft van maandag tot en met vrijdag in de luxe van een vrijstaand huisje aan het strand met uitzicht over het Veluwemeer. 

Op deze idyllische plek in Zeewolde voel je je direct op je gemak. Vanuit je strandhuis kan je (naast het nemen van een frisse duik of een dagje zonnen in het zand) diverse wandelroutes en fietsroutes nemen. Deze gaan over de dijk richting Harderwijk, Nijkerk en/of door het bos het Horsterwold en het beschermd natuurgebied de Stille Kern. Het centrum van Zeewolde is maar 2 km van je verwijderd.

Optie 2: Thuishaven Zeewolde

Trek je schoenen maar uit, je bent thuis….

Thuishaven Zeewolde is een heerlijke plek dat zich op een rustgevende locatie in het buitengebied van Zeewolde bevindt. Het platteland geeft uitzicht op zowel de zonsopkomst als de zonsondergang. 

Eigenaar Jeroen van Steen is biologisch boer. Hij gaat heel bewust en met respect om met de natuur en hij heeft het streven om zijn voetafdruk op de wereld zo klein mogelijk te houden. Daarom wordt er op een ontspannen manier een voedselbos aangelegd. Mensen komen hier om bij te komen simpelweg door hier te zijn. Op deze locatie verblijven regelmatig ook andere gasten.

Anna is geduldig, begripvol en open. Zij is zeer professioneel en ik ben haar zeer dankbaar!

Optie 3: midweek zonder overnachtingen

Een midweek je volledig terugtrekken om alleen te zijn klinkt sommige mensen als muziek in de oren, waar anderen veel liever in de vertrouwde omgeving van thuis zijn. Daarom is het ook mogelijk om een begeleidingstraject te volgen zonder overnachtingen. 

Zorg er deze week wel voor dat je jezelf trakteert op een lege agenda. Zo creëer je rust en heb je de tijd om aan de slag met de opdrachten en oefeningen die je meekrijgt voor die dag. Ook geef je jezelf de gelegenheid om te laten resoneren wat er allemaal besproken is. 

Deze opties zijn ook mogelijk voor de SHORT-trip. Klik op de button voor meer informatie.

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?