Welkom op de 'vakantie' van / over je leven

Zie je het al voor je? Een huisje midden in de natuur. 
Voel je dat? Het ontspannen van je lijf en het vertragen van de tijd. 
Hoor je dat? De stilte, de vogels en het ruisen van de wind.

Voel je ontspannen en op je gemak tijdens dit biografisch coachtraject. Bevrijd jezelf van iedere vorm van afleiding, zodat je alle ruimte hebt om naar binnen te keren. Deze midweek is de ideale setting om jezelf enkele vragen te stellen: 

  • Wat heeft het leven je gebracht?
  • Waar sta je nu?
  • Waar wil je naartoe?
  • Wat heb je daarvoor te doen?

Deze week mag je vertragen… 

Je komt in een ritme van vertellen en ontdekt de diepere laag in je verhaal. Tegelijkertijd pak je het overzicht. Al snel worden terugkerende patronen glashelder, waardoor je gedachten, emotie en gedrag aan elkaar kunt linken. Je krijgt inzichten die een interne shift teweegbrengen. Daarom is het heerlijk om jezelf de tijd en de juiste omstandigheden te gunnen.

Ik hoor je al denken: ‘Ja dat zijn mooie woorden, maar dan komt de realiteit om de hoek kijken.’ Daar zie je alle redenen waarom je vooral niks ‘kan’ veranderen. Hoe je niet voor jezelf kan kiezen, want er zijn zoveel andere dingen of mensen die voor gaan. Daarop zeg ik:

– Heb je geen tijd om er tussenuit te gaan, ga er dan juist tussenuit.
– Heb je écht geen tijd om er tussenuit te gaan, ga er dan wat langer tussenuit!

Een paar dagen de tijd en ruimte geven aan wat écht belangrijk voor je is, gaat jou in de toekomst veel meer tijd en ruimte opleveren. Want na dit coachtraject laat jij je niet meer afleiden door ‘onbenullig gedoe’. Je hebt je prioriteiten helder op een rijtje, je staat in je eigen kracht staan en dat levert ongelooflijk veel energie op!

Je krijgt:

  • Overzicht op je leven
  • De kracht van woorden: welk verhaal vertel je eigenlijk?
  • Het ontdekken van (soms vastgeroeste) patronen en overtuigingen
  • Emotionele veiligheid om te uiten wat er in je leeft
  • Helderheid over wat je wel of niet wil houden in je leven
  • Handvatten waarmee je NU al aan de slag kan om een leven te creëren dat het best bij jou past.

Hieronder vind je drie opties

Optie 1: Strandlodge Zeewolde

Je vertoeft van maandag tot en met vrijdag in de luxe van een vrijstaand huisje aan het strand met uitzicht over het Veluwemeer. 

Op deze idyllische plek in Zeewolde voel je je direct op je gemak. Vanuit je strandhuis kan je (naast het nemen van een frisse duik of een dagje zonnen in het zand) diverse wandelroutes en fietsroutes nemen. Deze gaan over de dijk richting Harderwijk, Nijkerk en/of door het bos het Horsterwold en het beschermd natuurgebied de Stille Kern. Het centrum van Zeewolde is maar 2 km van je verwijderd.

Optie 2: Thuishaven Zeewolde

Trek je schoenen maar uit, je bent thuis….

Thuishaven Zeewolde is een heerlijke plek dat zich op een rustgevende locatie in het buitengebied van Zeewolde bevindt. Het platteland geeft uitzicht op zowel de zonsopkomst als de zonsondergang. 

Eigenaar Jeroen van Steen is biologisch boer. Hij gaat heel bewust en met respect om met de natuur en hij heeft het streven om zijn voetafdruk op de wereld zo klein mogelijk te houden. Daarom wordt er op een ontspannen manier een voedselbos aangelegd. Mensen komen hier om bij te komen simpelweg door hier te zijn. Op deze locatie verblijven regelmatig ook andere gasten.

Optie 3: midweek zonder overnachtingen

Een midweek je volledig terugtrekken om alleen te zijn klinkt sommige mensen heerlijk in de oren, waar andere mensen veel liever in de vertrouwde omgeving van thuis zijn. Daarom is het ook mogelijk om een biografisch coachtraject te volgen zonder overnachtingen. 

Na onze sessies ga je lekker weer naar huis. Zorg er deze week wel voor dat je jezelf trakteert op een lege agenda. Zo creëer je rust en heb je de tijd om aan de slag met de opdrachten en oefeningen die je meekrijgt voor die dag. Ook geef je jezelf de gelegenheid om te laten resoneren wat er allemaal besproken is. 

Wil je eerst even overleggen?

Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?