Luxe strandlodge in Zeewolde

Je vertoeft van maandag tot en met vrijdag in de luxe van een vrijstaand huisje aan het strand met uitzicht over het Veluwemeer. Dit is een idyllische plek waar je je direct op je gemak voelt. Vanuit je strandhuis kan je (naast het nemen van een frisse duik of een dagje zonnen in het zand) diverse wandelroutes en fietsroutes nemen. Deze gaan over de dijk richting Harderwijk, Nijkerk en/of door het bos het Horsterwold en het beschermd natuurgebied de Stille Kern. Het centrum van Zeewolde is maar 2 km van je verwijderd. Kosten voor deze optie bedragen € 1050,- dit is inclusief het complete 1 op 1 coachtraject! Let op: deze huisjes zijn alleen beschikbaar buiten het hoogseizoen.

* Trendy inrichting
* Moderne hoekkeuken met 4-pits gaskookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak
* Badkamer met wastafelmeubel en douche, er is een apart toilet aanwezig
* Overdekte veranda met luxe tuinmeubilair
* Uitzicht over strand en water
* De strandlodges zijn rookvrij en voorzien van WIFI, parkeren kan naast de strandlodge
* Bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen zijn aanwezig.

Meer informatie over deze locatie kan je vinden op de website van RCN Zeewolde. 

Thuishaven Zeewolde

Deze heerlijke plek bevindt zich op een rustgevende locatie in het buitengebied van Zeewolde en je voelt je hier direct op je gemak. Op deze ‘groeiplek voor persoonlijke ontwikkeling’ zit je midden in de natuur. Het platteland geeft uitzicht op zowel de zonsopkomst als de zonsondergang. Er wordt op dit moment op een ontspannen manier een voedselbos aangelegd en er is een stukje bos waar je je helemaal terug kan trekken. Mensen komen hier om bij te komen simpelweg door hier te zijn. Op deze locatie heb je de mogelijkheid om je onder de andere gasten te begeven, maar dit hoeft niet. Kosten voor deze optie bedragen € 995,00, dit is inclusief het complete 1 op 1 coachtraject!

De verschillende opties voor overnachtingen zijn als volgt:
* Slaapkamer
* Kamperen op het veld
*  In je eigen tent tussen de bomen
* In de toekomst komt er een blokhut
* Er wordt gebouwd aan een Tiny House on wheels
* Beddengoed en keukenlinnen zijn aanwezig.

De mogelijkheden kunnen we eventueel bespreken voorafgaande aan jouw coachtraject. Meer informatie over Thuishaven Zeewolde vind je op: www.thuishaven.org.

Zonder overnachtingen

Een week je volledig terugtrekken om alleen te zijn klinkt sommige mensen heerlijk in de oren, waar andere mensen veel liever in de vertrouwde omgeving van thuis zijn. Daarom is het ook mogelijk om een biografisch coachtraject te volgen zonder overnachtingen. We spreken dan af in de coachruimte van Thuishaven of (wanneer deze beschikbaar is) in een van de strandlodges. Na onze sessies ga je lekker weer naar je eigen huis. Zorg er deze week wel voor dat je jezelf trakteert op een lege agenda, zodat je de rust en de tijd hebt om te laten resoneren wat er allemaal besproken is en eventueel aan de slag te gaan met de opdrachten en oefeningen die je meekrijgt voor die dag.