Strandlodge Zeewolde

Deze luxe strandlodge is van alle gemakken voorzien. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om lekker te kunnen ontspannen en van deze ideale omgeving te genieten! Trek je schoenen maar uit, je bent thuis...

Thuishaven Zeewolde

Op deze 'groeiplek voor persoonlijke ontwikkeling' zit je midden in de weilanden met uitzicht op een stukje bos. Hier verblijven ook andere mensen, waardoor je er zelf voor kan kiezen om je onder de andere gasten te begeven of niet. Je voelt je hier direct op je gemak.

Zonder overnachting

Een biografisch coachtraject van een midweek is ook mogelijk zonder overnachtingen. We spreken elkaar vier dagen achter elkaar en na onze gesprekken ga je lekker weer naar huis. De coachsessies duren maximaal twee uren per keer. Trakteer jezelf wel op een lege agenda deze week.

 

Zie je het al voor je?
Een huisje midden in de natuur…

 

Voel je dat?
Het ontspannen van je lijf en het vertragen van de tijd…

 

Hoor je dat?
De vogels en het ruisen van de wind…

 

Coachtraject van een midweek

Het voordeel van dit coachtraject, is dat je in een ritme komt van vertellen. Per levensfase bespreek je de belangrijkste perioden/gebeurtenissen. Je geeft ze de aandacht die nodig is om de diepere laag te pakken. Tegelijkertijd pak je ook het overzicht op diverse levensfases. 

Terugkerende patronen worden glashelder, waardoor je gedachten, emotie en gedrag aan elkaar kan linken. We onderzoeken waar overtuigingen ontstaan zijn, welk gedrag ontstaan is als gevolg van die overtuigingen en waar je afscheid van te nemen hebt (dat wat jou niet meer dient). Je leert hoe je ook op een andere manier naar het groter geheel kan kijken.  


Dit coachtraject vindt plaats in Zeewolde en ik vind het belangrijk dat jij je ontspannen en op je gemak voelt. Er kan veel loskomen en je krijgt inzichten die een interne shift teweeg kunnen brengen. Daarom is het heerlijk om jezelf te trakteren op deze minivakantie. Midden in de natuur kom je tot rust en laad je op. Het is de ideale setting om te reflecteren: wat heeft het leven je gebracht, waar sta je nu en waar wil je naartoe?
 
Hieronder lees je meer over de drie mogelijkheden:

Luxe strandlodge Zeewolde

Je vertoeft van maandag tot en met vrijdag in de luxe van een vrijstaand huisje aan het strand met uitzicht over het Veluwemeer. Dit is een idyllische plek waar je je direct op je gemak voelt. Vanuit je strandhuis kan je (naast het nemen van een frisse duik of een dagje zonnen in het zand) diverse wandelroutes en fietsroutes nemen. Deze gaan over de dijk richting Harderwijk, Nijkerk en/of door het bos het Horsterwold en het beschermd natuurgebied de Stille Kern. Het centrum van Zeewolde is maar 2 km van je verwijderd. 

* Trendy inrichting
* Moderne hoekkeuken met 4-pits gaskookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak
* Badkamer met wastafelmeubel en douche, er is een apart toilet aanwezig
* Overdekte veranda met luxe tuinmeubilair
* Uitzicht over strand en water
* De strandlodges zijn rookvrij en voorzien van WIFI, parkeren kan naast de strandlodge
* Bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen zijn aanwezig.

Meer informatie over deze locatie kan je vinden op de website van RCN Zeewolde. 

Thuishaven Zeewolde

Deze heerlijke plek bevindt zich op een rustgevende locatie in het buitengebied van Zeewolde en je voelt je hier direct op je gemak. Het platteland geeft uitzicht op zowel de zonsopkomst als de zonsondergang. Er wordt op dit moment op een ontspannen manier een voedselbos aangelegd. Mensen komen hier om bij te komen simpelweg door hier te zijn. Op deze locatie heb je de mogelijkheid om je onder de andere gasten te begeven, maar dit hoeft niet.

De verschillende opties voor overnachtingen zijn als volgt: 

* Slaapkamer
* Kamperen op het veld
* In je eigen tent
* Beddengoed en keukenlinnen zijn aanwezig.

De mogelijkheden bespreken we voorafgaande aan jouw coachtraject. Meer informatie over Thuishaven Zeewolde vind je op: www.thuishaven.org.

Zonder overnachting

Een midweek je volledig terugtrekken om alleen te zijn klinkt sommige mensen heerlijk in de oren, waar andere mensen veel liever in de vertrouwde omgeving van thuis zijn. Daarom is het ook mogelijk om een biografisch coachtraject te volgen zonder overnachtingen. 

Na onze sessies ga je lekker weer naar huis. Zorg er deze week wel voor dat je jezelf trakteert op een lege agenda. Zo creëer je rust en heb je de tijd om aan de slag met de opdrachten en oefeningen die je meekrijgt voor die dag. Ook geef je jezelf de gelegenheid om te laten resoneren wat er allemaal besproken is. 

Heb je vragen? Neem gerust contact op!