Strandlodge Zeewolde

Deze luxe zespersoons strandlodge is van alle gemakken voorzien. Je kan het huisje voor jezelf boeken en dit coachtraject alleen aangaan. Je mag ook (een) bekende(n) meenemen en samen deze week beleven. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om lekker te kunnen ontspannen en van deze ideale omgeving te genieten!

Thuishaven Zeewolde

Op deze 'groeiplek voor persoonlijke ontwikkeling' zit je midden in de weilanden met uitzicht op een stukje bos. Hier verblijven ook andere mensen, waardoor je er zelf voor kan kiezen om je onder de andere gasten te begeven of niet. Je voelt je hier direct op je gemak.

Zonder overnachting

Tijdens dit biografisch coachtraject spreken we elkaar van maandag t/m donderdag of van dinsdag t/m vrijdag. Ieder sessie duurt maximaal twee uren en na onze gesprekken ga je lekker weer naar je eigen huis. Trakteer jezelf wel op een lege agenda deze week.

 
Zie je het al voor je?
Een huisje aan het strand of midden in de weilanden…
 
Voel je dat?
Het ontspannen van je lijf en het vertragen van de tijd…
 
Hoor je dat?
De vogels en het ruisen van de wind…
 
Het voordeel van een coachtraject in een midweek waarbij je 4 dagen achter elkaar in gesprek gaat, is dat je in een ritme komt van vertellen. Per levensfase bespreek je de belangrijkste perioden/gebeurtenissen waarmee je deze (in de twee uur per sessie) voldoende aandacht kan geven om de diepere laag te pakken, maar ook het overzicht kan pakken op die levensfase. Je ziet beter een bepaald patroon ontstaan en kan daardoor qua gedachten, emotie en gedrag het een en ander aan elkaar linken. 
 
Het doel is om in die week alle gebeurtenissen eens goed op een rijtje te zetten. 

Te onderzoeken waar overtuigingen ontstaan zijn, welk gedrag ontstaan is als gevolg van die overtuigingen (gedrag dat je toen geholpen heeft, maar je nu wellicht niet meer dient) en waar je afscheid van te nemen hebt (een bepaald idee loslaten of jezelf of iemand anders te vergeven). Aan de hand van oefeningen leer je hoe je ook op een andere manier naar het geheel kan kijken. Tijdens een workshop kan je al ervaren hoe zo’n oefening er dan uitziet en wat dit met je kan doen. 
 
Een van mijn cliënten vergeleek het met het opruimen en herordenen van een tuin, waarbij bloemen voor de mooie perioden stonden en stenen voor de nare perioden. De stenen mochten er nu gewoon zijn (het was nu eenmaal onderdeel van zijn levensverhaal en dat kon hij na het traject ook als zodanig omarmen), maar hij mocht zelf bepalen welke plek de stenen in zijn tuin kregen. Ik vond dat een hele mooie metafoor.
 
Je krijgt veel oefeningen mee naar huis om mee aan de slag gaan. 
 
Dus eigenlijk start je in deze midweek met het onderzoek en leren. Het oefenen en toepassen in je huidige leven komt daarna pas echt op gang. En daarin krijg je best veel tools mee. Daarom raad ik sterk aan om minimaal drie vervolgsessies in te plannen, één sessie per maand. Dan bespreken we wat er goed is gegaan, waar je tegenaan gelopen bent en wat je de komende periode gaat doen.
 

Tijdens dit coachtraject vind ik het belangrijk dat jij je ontspannen en op je gemak voelt.

Midden in de natuur kan je tot rust komen en opladen. Het is in mijn ogen de ideale setting om te reflecteren: wat heeft het leven je gebracht, waar sta je nu en waar wil je naartoe? Nu begrijp ik dat niet iedereen het even prettig vind om een week alleen te zijn tijdens een traject als deze. Daarom kan je dit biografisch coachtraject zowel voor jezelf boeken, als samen met (een) vriendin/vriend(en). Hierbij kan je dan altijd nog kiezen voor een 1 op 1 coachtraject of gezamenlijke sessies.

Hieronder lees je meer over de drie mogelijkheden:

 

Luxe strandlodge Zeewolde

 

Je vertoeft van maandag tot en met vrijdag in de luxe van een vrijstaand huisje aan het strand met uitzicht over het Veluwemeer. Dit is een idyllische plek waar je je direct op je gemak voelt. Vanuit je strandhuis kan je (naast het nemen van een frisse duik of een dagje zonnen in het zand) diverse wandelroutes en fietsroutes nemen. Deze gaan over de dijk richting Harderwijk, Nijkerk en/of door het bos het Horsterwold en het beschermd natuurgebied de Stille Kern. Het centrum van Zeewolde is maar 2 km van je verwijderd. 

* Trendy inrichting
* Moderne hoekkeuken met 4-pits gaskookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak
* Badkamer met wastafelmeubel en douche, er is een apart toilet aanwezig
* Overdekte veranda met luxe tuinmeubilair
* Uitzicht over strand en water
* De strandlodges zijn rookvrij en voorzien van WIFI, parkeren kan naast de strandlodge
* Bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen zijn aanwezig.

Meer informatie over deze locatie kan je vinden op de website van RCN Zeewolde. 

 

Thuishaven Zeewolde

 

Deze heerlijke plek bevindt zich op een rustgevende locatie in het buitengebied van Zeewolde en je voelt je hier direct op je gemak. Op deze ‘groeiplek voor persoonlijke ontwikkeling’ zit je midden in de natuur. Het platteland geeft uitzicht op zowel de zonsopkomst als de zonsondergang. Er wordt op dit moment op een ontspannen manier een voedselbos aangelegd en er is een stukje bos waar je je helemaal terug kan trekken. Mensen komen hier om bij te komen simpelweg door hier te zijn. Op deze locatie heb je de mogelijkheid om je onder de andere gasten te begeven, maar dit hoeft niet.

De verschillende opties voor overnachtingen zijn als volgt:
* Slaapkamer
* Kamperen op het veld
* In je eigen tent tussen de bomen
* In de toekomst komt er een blokhut
* Beddengoed en keukenlinnen zijn aanwezig.

De mogelijkheden kunnen we eventueel bespreken voorafgaande aan jouw coachtraject. Meer informatie over Thuishaven Zeewolde vind je op: www.thuishaven.org.

 

Zonder overnachting

 

Een midweek je volledig terugtrekken om alleen te zijn klinkt sommige mensen heerlijk in de oren, waar andere mensen veel liever in de vertrouwde omgeving van thuis zijn. Daarom is het ook mogelijk om een biografisch coachtraject te volgen zonder overnachtingen. We spreken dan af in de coachruimte van Thuishaven of (wanneer deze beschikbaar is) in een van de strandlodges. Na onze sessies ga je lekker weer naar je eigen huis. Zorg er deze week wel voor dat je jezelf trakteert op een lege agenda, zodat je de rust en de tijd hebt om te laten resoneren wat er allemaal besproken is en eventueel aan de slag te gaan met de opdrachten en oefeningen die je meekrijgt voor die dag.

Heb je vragen? Neem contact op!