Opstaan na mentale blessure

Je hebt een turbulente periode achter de rug. Een periode van overleven en veel therapie. Je therapeut heeft gezegd dat je klaar bent (wat dat ook maar mag betekenen) en je staat op het punt dat je het ‘normale’ leven weer oppakt. 

Je staat op, kijkt om je heen en denkt bij jezelf: “Oké, en nu?” 

Dat is het moment waarop je bij mij komt. 

Mijn naam is Anna van der Wal-Annema 

Als biografisch coach laat ik je de vrijheid ervaren om het leven in te richten dat past bij wie jij bent! Kan je je oude leven weer oppakken? Zal je ooit de oude worden en wie is de nieuwe ‘jij’ dan als je niet terug kan naar het oude? 

Biografische coaching zorgt tijdens deze periode voor overzicht op alles wat er gebeurd is. Welke plek en betekenis geef je de gebeurtenissen in je leven en hoe pak je de draad nu weer op?

Wellicht heb je traumatherapie of begeleiding gehad bij scheiding, rouw- of verliesverwerking. Dit traject is afgerond, omdat je klinisch en/of functioneel hersteld bent verklaard. Dit houdt in dat je symptomen sterk verminderd of verdwenen zijn en dat je het sociale functioneren weer kunt oppakken. 

Maar dan ben je er nog niet. Je voelt je nog onzeker in hoe het leven er vanaf nu uitziet en hoe jij erin staat.

Plan een kennismakingsgesprek

“Anna heeft mij fantastisch geholpen.

Zij kwam precies op het juiste moment en omdat ik open stond voor haar coaching heeft ze mijn ogen nog meer doen openen. Anna heeft mij geholpen bij mijn gevoel te komen. Ik stond open voor Anna omdat ze vertrouwen, liefde, kunde, betrokkenheid, rust, geduld, begrip en empathie toonde.

Welke verandering heeft er in jou plaatsgevonden sinds dit coachtraject?

De eerste  stap is gezet naar het doorbreken van een muur en emotie zowel voelen als uiten. Nu nog toepassen in de praktijk, daar heb ik voldoende tools van Anna voor gekregen.”

Leon
Politieveteraan

Wat is biografische coaching

 

Tijdens biografische coaching bespreken we jouw levensverhaal. Hiermee zoom je uit en zie je het groter geheel van jouw leven. Je maakt weer contact met de persoon die je was vóórdat het leven jou overkwam. Wat waren jouw idealen, waar genoot je van, wat vond je toen belangrijk in het leven? 

Vanuit deze terugblik, zie je hoe je meer bent dan wat je overkomt en uit eigen ervaring weet ik hoe krachtig dat is. Het is helend en leerzaam om je leven op deze manier te bekijken. Hier haal je namelijk alle informatie uit die je nodig hebt om te ontdekken wat je echt belangrijk vindt en hoe je je leven hier omheen kunt bouwen. 

Vanuit het verleden slaan we een stevige brug naar een toekomst die bij jou past!

Wat kan dit voor jou betekenen?

 

Biografische coaching helpt jou bij (een nieuwe) zingeving. Je kan niet altijd bepalen wát er gebeurt in je leven, maar de grootste vrijheid die we hebben is hoe we reageren op dingen. Jij bepaalt het verhaal als het over je leven gaat en daarmee bepaal jij ook hoe ervaringen uit het verleden jou vormen.

Je ziet in hoe je meer bent dan je trauma, PTSS, burn-out, scheiding of verlies. 

Het doel is dat jij weer gaat vertrouwen op je eigen kunnen. Dat je vrij bent van (oude) verhalen en overtuigingen en dat je met zelfkennis en zelfliefde de juiste keuzes maakt in je huidige situatie. 

Zo richt je een toekomst in die het beste past bij wie jij bent.

Bekijk hier welk traject het beste bij jou past!

Met dit 1 op 1 biografisch coachtraject trakteer je jezelf op een minivakantie van een midweek. Hiermee gun je jezelf die welverdiende rust om volledig de aandacht naar binnen te keren. 

Dit 1 op 1 coachtraject duurt 4 maanden. Tijdens de eerste vier weken vinden er wekelijks sessies van twee uren plaats. Daarna volgen er 3 maanden waarin we wekelijks contact houden. Hetzij live, hetzij online.

Overleg je liever samen hoeveel 1 op 1 sessies en op welk termijn we afspreken? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Met alle levenservaringen die je samen deelt, vind je veel herkenning en erkenning bij elkaar. Je gaat samen door dat proces van onderzoek en heling. Je bent er voor jezelf, maar tegelijkertijd leer je veel van elkaar. Dit coachtraject duurt een midweek. 

Heb je vragen?

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?