Biografisch coach Zeewolde

Na een turbulente periode begin je het ‘normale’ leven weer op te pakken. Je kijkt om je heen en denkt bij jezelf: “Hoe nu verder?” 

Dat is het moment waarop je bij mij komt, want nu is het tijd om zaken op orde te stellen. Kan je je oude leven oppakken of zal je nooit meer de oude worden? En wie is de nieuwe ‘jij’ dan als je niet terug kan naar het oude. Biografische coaching zorgt tijdens deze periode van zelfreflectie voor overzicht op alles wat er gebeurd is. Welke plek en betekenis geef je de gebeurtenissen in je leven en hoe pak je de draad nu weer op?

Ik geloof dat je meer bent dan wat je overkomt. Wanneer alle gebeurtenissen en de daarbij behorende emoties en overtuigingen er mogen zijn, leer je jezelf pas echt kennen. Vanuit die kracht ga jij je leven weer inrichten. 

Anna van der Wal-Annema

“Anna heeft mij fantastisch geholpen.

Zij kwam precies op het juiste moment en omdat ik open stond voor haar coaching heeft ze mijn ogen nog meer doen openen. Anna heeft mij geholpen bij mijn gevoel te komen. Ik stond open voor Anna omdat ze vertrouwen, liefde, kunde, betrokkenheid, rust, geduld, begrip en empathie toonde.

Welke verandering heeft er in jou plaatsgevonden sinds dit coachtraject?

De eerste  stap is gezet naar het doorbreken van een muur en emotie zowel voelen als uiten. Nu nog toepassen in de praktijk, daar heb ik voldoende tools van Anna voor gekregen.”

Leon
Politieveteraan

Wat kan biografische coaching voor jou betekenen?

Wellicht heb je traumatherapie of begeleiding gehad bij scheiding, rouw- of verliesverwerking. Dit traject is afgerond, omdat je klinisch en/of functioneel hersteld bent verklaard. Dit houdt in dat je symptomen sterk verminderd of verdwenen zijn en dat je het sociale functioneren weer kunt oppakken. Maar dan ben je er nog niet. Je voelt je nog onzeker in hoe het leven er vanaf nu uitziet en hoe jij erin staat.

Each One Teach One Holland helpt jou bij (een nieuwe) zingeving. Ik ga graag uit van de gedachte dat je niet altijd kan bepalen wát er gebeurt in je leven, maar wel wat jij wil dat het betekent voor je. Jij bepaalt hoe jij het verhaal vertelt als het over dit soort gebeurtenissen gaat en daarmee bepaal jij ook hoe ervaringen uit het verleden jou vormen.

Met biografische coaching zie je hoe je meer bent dan je trauma, PTSS, burn-out, ziekte, scheiding of verlies. 

Het doel is dat jij weer gaat vertrouwen op je eigen kunnen. Dat je vrij bent van (oude) overtuigingen en dat je met zelfkennis de juiste keuzes maakt in je huidige situatie. Zo richt je een toekomst in die het beste past bij wie jij bent.

 

Bekijk hier welk traject het beste bij jou past!

VIP Coaching

Met dit 1 op 1 biografisch coachtraject trakteer je jezelf op een minivakantie van een midweek. Gun jezelf die welverdiende rust om volledig de aandacht naar binnen te keren. Kies voor een verblijf op een van de mooie locaties en geniet van de ontspanning tijdens jouw moment van zelfreflectie.

Totaalpakket

Dit 1 op 1 coachtraject duurt 4 maanden. Tijdens de eerste vier weken vinden er wekelijks sessies van twee uren plaats. Daarna zien we elkaar gedurende 3 maanden één keer per maand in een 60 minuten durende sessie. Tussendoor ga jij met je huiswerk aan de slag en word je wekelijks online begeleid in jouw persoonlijke proces.

Periodieke coaching

Overleg je liever samen hoeveel 1 op 1 coachsessies en op welk termijn we afspreken? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om per sessie een nieuwe afspraak in te plannen. De keuze is aan jou. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Groepstraject

Met alle levenservaringen die je samen deelt, vind je veel herkenning en erkenning bij elkaar. Je gaat samen door dat proces van onderzoek en heling. Je bent er voor jezelf, maar tegelijkertijd leer je veel van elkaar. Dit coachtraject duurt een midweek. De eerstvolgende trajecten staan gepland in april en mei 2020.