Je bent altijd zowel ‘teacher’ als ‘student’. Wanneer je met dit idee een gesprek/ontmoeting aangaat, dan weet je dat je vanuit gelijkwaardigheid beweegt. Je staat open om te leren en tegelijkertijd weet je dat jij ook iets waardevols te brengen hebt. 

Dit zorgt voor wederzijds respect, nederigheid en dankbaarheid. Want dan gaat het niet meer over goed of fout. Of over de afwijzing van een ander of jezelf. Maar dan gaat het om de informatie die je eruit kan halen. Welke lessen kan je hiervan leren? Wederzijds. Zo is iedere ontmoeting en ieder gesprek er om jou verder te helpen.

Mijn grote visie is om meerdere locaties in verschillende landen in de wereld te hebben, waar mensen elkaar grenzeloos kunnen ontmoeten. Locaties die deze Each One Teach One visie uitdragen, waar in een ontspannen en gemoedelijke setting veel van elkaar geleerd kan worden. Een rustpunt en ontmoetingsplek waar mensen uit diverse culturen samenkomen om hun eigen verhaal te delen en om verbinding met elkaar te maken. 

Na deze mooie tijd samen gaat men met een opgeruimd gevoel en met een bak vol inzichten weer naar huis, waar ze hun omgeving weer kunnen inspireren met deze nieuwe ervaring.

Vraag jezelf af wat echt belangrijk is.
Heb vervolgens de wijsheid en de moed
om je leven om het antwoord heen te bouwen