Each One Teach One Holland staat voor gelijkwaardigheid. 

Omdat ik geloof dat iedereen aan en van elkaar kan leren. Leven vanuit deze visie zorgt ervoor dat je beweegt vanuit een open nieuwsgierigheid. Wat we van elkaar kunnen leren, is eindeloos en we geven dit altijd door. Bewust of onbewust. Als je je hiervan bewust bent, dan kan je zelf kiezen wat graag wil doorgeven. Op deze manier kunnen we elkaar helpen om te groeien. 

En dat proces zorgt voor stroming en de vrijheid om je te kunnen ontwikkelen. Het zorgt voor emotionele veiligheid om je kwetsbaar op te stellen. Want vanuit gelijkwaardigheid kan je openstaan om van een ander te leren, terwijl je weet dat je zelf ook wat waardevols te brengen hebt.

Zo ben je altijd zowel ‘leraar’ als ‘leerling’. Dit zorgt voor wederzijds respect en dankbaarheid en zo kan iedere ontmoeting er zijn om je verder te helpen.

 

Mijn visie is om meerdere locaties in verschillende landen in de wereld te hebben, waar mensen elkaar grenzeloos kunnen ontmoeten. Locaties die deze Each One Teach One visie uitdragen. Waar in een ontspannen en gemoedelijke setting veel van elkaar geleerd kan worden. Een rustpunt waar je je verhaal kan delen en zonder oordeel verbinding met elkaar maakt.

Het eerste doel is om een eigen locatie in Nederland te hebben en daarvoor zijn we al het een en ander aan het bewerkstelligen.

Het helpt me om grote doelen te stellen en om vervolgens los te laten of ik ze daadwerkelijk ga behalen. Het zorgt ervoor dat ik vandaag weet wat ik kan doen om richting dat doel te bewegen. En ik laat me tegelijkertijd verrassen hoe ver ik kom.

 

Vraag jezelf af wat echt belangrijk is.
Heb vervolgens de wijsheid en de moed
om je leven om het antwoord heen te bouwen