Wat fijn dat je meer over mij wilt weten

Dit is mijn biografie in een notendop

_

Als klein meisje groeide ik op als derde van vier kinderen tussen drie stoere broers. 

_

In augustus 1997 werd mijn moeder ongeneeslijk ziek. Ze overleed in december datzelfde jaar.

_

Na een zwaar jaar in 2006 besloot ik om van 2010 mijn beste jaar ooit te maken. Ik ging backpacken!

_

Met veel plezier heb ik 18 jaar als instructeur, leidinggevende en ondernemer
in de sport gewerkt.

_

Op 17-7-17 ben ik na vijf jaar officieel getrouwd met de liefde van mijn leven. Op 18-8-18 was onze bruiloft.

Klik hier voor meer informatie

_

Sinds 2018 ben ik als biografisch coach en lichaamsgericht (trauma)coach helemaal in mijn element.

Kom gerust persoonlijk kennismaken

Waarom ik met zoveel liefde doe wat ik doe

Ik weet hoe het voelt als de grond onder je voeten lijkt te verdwijnen. Na meerdere nabije sterfgevallen, nam ik mezelf in bescherming en durfde ik niet meer onbevangen te leven. Ik nam genoegen met een leven dat niet te dichtbij kwam. Ik stelde me op als de vrije vlinder en vloog overal naartoe. Relaties bleven oppervlakkiger en de connectie met mijn eigen basisbehoeften was ik kwijt. Zo zou ik ook niet teveel verliezen als het weg zou vallen.

Ik had niet het idee dat ik daar een keuze in had. Ik moest mezelf in bescherming nemen en dit leek de enige manier. Ik vroeg me af wie ik nu was na alles wat er gebeurd was. Kon ik nog wel terug naar mijn oude ik? En wie is de nieuwe ik dan? 

Totdat ik een keuze maakte die mijn leven heeft veranderd… 

Ik ging reizen!

Het reizen heeft me weer in contact gebracht met de levensgenieter in mij. En met hulp van familie, vrienden en ontwikkeltrajecten heb ik geleerd dat ik meer ben dan wat me overkomt.

Toen het deurtje naar mijn hart weer open mocht (te beginnen met een heel klein kiertje), kon ik weer leren vertrouwen. Vooral vertrouwen in het leven. Langzaam begon ik weer oprechte verbinding te maken met de mensen om me heen. Zo begon de zelfliefde ook weer te stromen. Stap voor stap vond ik de weg terug naar mezelf, waardoor het leven zoveel meer waarde heeft gekregen. 

Daarna ben ik gaan ondernemen, want de lessen die ik geleerd heb geef ik graag door (Each One Teach One). Nu reis ik met veel aandacht en liefde door verschillende levensverhalen. 

Anna, als biografisch coach

Als biografisch coach heb ik bewondering voor de weg die je al hebt afgelegd. Voor je levenservaringen en voor de moed die je toont door aan oprechte zelfreflectie te doen. Vanuit deze bewondering geef ik je dan ook de veiligheid en het vertrouwen om openhartig te kunnen zijn. 

Ik begeleid vanuit gelijkwaardigheid en oprechte interesse. En vanuit mijn hart, kennis en levenservaring. Je bent bij mij aan het juiste adres als je wilt ontdekken hoe je je eigen levenservaring kunt inzetten om de volgende stap in je leven te maken.

Liefs Anna

Samenwerking Stichting Politieveteraan

Als biografisch coach en lichaamsgericht (trauma)coach doe ik graag iets terug voor de mensen die een stap naar voren doen in situaties waar ik liever bij wegblijf. Met een stevig team ondersteun ik mensen verbonden aan het politievak bij het herstel en opbouw na uitval door mentale blessures. 

Klik op het logo om naar de website te gaan.

Professionele achtergrond

Mijn cliënten zijn over het algemeen mensen van ca. 40-60 jaar en zij komen uit het hele land. Inmiddels heb ik velen verder geholpen, onder andere:

– Politieveteranen met PTSS
– Therapeuten voor zelfreflectie en ontwikkeling
– Mensen die niet langer met een persoonlijk geheim willen rondlopen
– Diverse anderen met uiteenlopende levensthema’s

Door mijn carrière in de sport heb ik een flinke rugzak aan ervaring en mensenkennis opgedaan. Mijn focus lag altijd al op het mentale aspect van een duurzaam verandertraject. Gaandeweg heb ik me gespecialiseerd in de intrinsieke motivaties en de oorsprong hiervan. 

Rationeel Emotieve Therapie: gedachten zijn verbonden aan emoties en andersom. Met behulp van Rationele Emotieve Therapie geven we hier aandacht aan en  versterken we de mentale weerbaarheid door het onderzoeken en ombuigen van negatieve gedachtepatronen.

Lichaamsgerichte Trauma Coach:  (ingrijpende) ervaringen worden opgeslagen in het lichaam. Met lichaamsgerichte trauma coaching kijken we niet alleen naar je gedachten en gevoelens, maar ook hoe dit zich uit in je lichaam. De ‘bevroren energie’ die soms al jaren vastzit in je lijf, kunnen we samen benaderen en onderzoeken hoe we deze in kleine stapjes kunnen bevrijden.

Methodes die ik zoals toepas:

 • Tijdlijn Therapie
 • Innerlijk Kind werk
 • Body Drum Release
 • Systemisch Werk
 • The Work
 • Lichaamsgerichte coaching
 • Voice Dialogue
 • Psycho-educatie
 • Etc….

Dit is in combinatie met Biografische Coaching, een ijzersterke combinatie gebleken.

Wat anderen zeggen:

Leuke weetjes:

 • Ik houd in de zomer van zand tussen mijn tenen en op een koude herfstdag van een warm bad
 • Ik raak geïnspireerd door o.a. Jada Pinkett-Smith, Brené Brown en dr. Gabor Maté
 • Ik ben bescheiden en mijn gezicht spreekt boekdelen
 • Ik voel anderen en een situatie snel aan
 • Respect en elkaar in de waarde laten vind ik erg belangrijk
 • Ik houd van lekker zittende kleding en een goed glas rode wijn
Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?