_

Als klein meisje groeide ik op als derde van vier kinderen tussen drie stoere broers. 

_

Met mijn moeder in de zomer van 1997. We wisten toen nog niet dat ze in december zou komen te overlijden.

_

Na een zwaar jaar in 2006 besloot ik om van 2010 mijn beste jaar ooit te maken. Ik ging backpacken!

_

Met veel plezier heb ik 18 jaar
als instructeur, leidinggevende en ondernemer
in de sport gewerkt.

_

Op 17-7-17 ben ik na vijf jaar officieel getrouwd met de liefde van mijn leven. Op 18-8-18 was onze bruiloft.

Klik hier voor meer informatie

_

Als biografisch coach ben ik vandaag de dag helemaal in mijn element.

Vraag jezelf af wat echt belangrijk is.
Heb vervolgens de wijsheid en de moed
om je leven om het antwoord heen te bouwen

Professionele achtergrond

Tijdens mijn carrière in de sport heb ik vele mensen begeleid naar een gezonde leefstijl. Ik richtte me op zowel de fysieke als de mentale aspecten. Het mentale aspect ging over: wat is de huidige situatie, wat wil je bereiken en wat staat je (tot nu toe) in de weg? Bovendien: waarom besluit je juist nu om  het anders te doen? Dit gaf een indicatie van hoe groot de motivatie was om daadwerkelijke verandering teweeg te brengen, welke weerstand gaandeweg de kop op kon steken en hoe we dit zo goed mogelijk konden tackelen. Om dit proces optimaal te begeleiden heb ik Sport Psychologie gestudeerd.

Als leidinggevende heb ik mijn team zo goed mogelijk willen begeleiden en daarom heb ik de opleiding tot Team Coach gevolgd en afgerond. Bij Floor Daver leerde ik over de  onderhuidse processen binnen de groepsdynamica, zowel bij de individu als bij de gehele groep. De vaardigheden die ik hier geleerd heb, zet ik nu in tijdens workshops en groepstrajecten.

Voor mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik door de mangel gehaald tijdens de jaaropleiding van 365 Dagen Succesvol. Hierdoor kreeg ik scherp wat echt belangrijk voor me is en had ik de inzichten en tools om mijn leven hierop in te richten. Deze investering heeft me opgeleverd dat ik grote knopen kon doorhakken en duidelijke richting had voor de invulling van mijn leven. Daar heb ik onder andere tools meegekregen die ik ook toepas in mijn praktijk. 

Ik heb me gespecialiseerd in de intrinsieke motivaties van mijn cliënten en de oorsprong hiervan. Door gebruik te maken van het levensverhaal krijg je een nieuw perspectief op hoe je het leven ervaart. Als Rationeel Emotieve Therapeut versterk ik daarbij de mentale weerbaarheid door het onderzoeken en ombuigen van negatieve gedachten en emoties.

 

Wat anderen over mij zeggen:

Je kan mij volgen via onderstaande social media:

Waarom ben ik de juiste persoon voor jou?

Je zal je door mij echt gezien en gehoord voelen. Ik heb liefde voor mijn vak en begeleid jou vanuit gelijkwaardigheid. Ik vraag door waar het moeilijk wordt, maar altijd op een respectvolle manier. Daarnaast help ik je om op een andere manier tegen het leven aan te kijken. 

Ik heb bewondering voor de moed die je toont door aan oprechte zelfreflectie te doen, omdat ik weet hoe het voelt. Vanuit deze bewondering zal ik dan ook mijn kennis en expertise met je delen. Ik zal je nooit behandelen als ‘de zoveelste die bij mij aan tafel zit’. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat jij me te vertellen hebt en ik coach vanuit mijn hart.

 

Om alvast een idee te krijgen

Mijn persoonlijke eigenschappen opgesomd: ik ben een gevoelsmens, introvert, ik houd van samen en harmonie. Ik ben een vriendelijk persoon en ontzettend geïnteresseerd in levensverhalen en persoonlijke ontwikkeling. Zowel die van een ander als die van mezelf. Ik voel anderen en een situatie snel aan. Respect en elkaar in de waarde laten vind ik erg belangrijk. Ik houd van lekker zittende kleding en rode wijn. Ik ben bescheiden en oprecht en mijn gezicht spreekt boekdelen.

 

Een van mijn levenslessen

De antwoorden heb ik zelf. Ik moest eerst naar binnen keren en de buitenwereld even laten voor wat het is, voordat ik daar echt achter kon komen. Naarmate ik mezelf beter leerde kennen, voelde ik me zelfverzekerder en vond ik meer rust. Stap voor stap begon ik te voelen dat het oké was om mijn eigen weg te gaan. Om mijn grenzen aan te geven en open te zijn over mijn verlangens en onzekerheden. 

Nu weet ik wat echt belangrijk voor me is. Ik weet wat mij in mijn element brengt en hoe ik dat bereik. Dit gun ik jou ook. Want hoe meer zelfkennis, hoe duidelijker het wordt wat jij kan doen voor een leven dat bij jou past.