Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Op de bovenstaande foto zie je mij een foto vasthouden van toen ik nog een klein meisje was. Deze foto (genomen door Max Wolters) inspireert mij omdat het de kern raakt van wat ik doe. Het kleine meisje zit in ons allemaal en door haar regelmatig de vraag te laten stellen “Ben jij wie ik altijd al had willen worden?” blijf ik me bewust van mijn eigen authenticiteit. Het helpt mij bij het maken van de juiste keuzes, waarbij ik trouw blijf aan wie ik in de kern ben.

Mijn naam is Anna en het is mijn missie om vanuit begrip voor het verleden, vrouwen te begeleiden in het bepalen van hun eigen richting voor de toekomst. Dit doe ik door in een relatief korte periode het levensverhaal door te nemen! Levensverhalen hebben mij altijd geïntrigeerd. Ik verwonder mij keer op keer over de kracht en weerbaarheid van de vrouw. Ik hou van die momenten in onze gesprekken waarop (oude) patronen worden ontdekt en er verbanden worden gelegd tussen vroeger en nu. Die verwonderende momenten waarop ik zie dat er kwartjes beginnen te vallen en er weer ademruimte ontstaat, daar krijg ik energie van! 

As we are liberated from our own fear our presence automatically liberates others.” – Marianne Wilson

Mijn levensverhaal in een notendop

Ik ben op dit moment woonachtig in Zeewolde, maar ik ben in Zuidwest Friesland als gevoelig meisje opgegroeid tussen drie stoere broers. In mijn leven ben ik regelmatig verhuisd en dat zal vast nog wel een paar keer gebeuren. Ik verloor mijn moeder aan kanker toen ik net 15 jaar was en de vrouw die ik daarna als mijn ‘tweede moeder’ ben gaan omarmen, verloor ik 9 jaar later aan dezelfde ziekte. Na een diep dal in 2006, heb ik besloten om mijn droom waar te maken. Dit heeft ertoe geleid dat ik in 2010 een jaar ging backpacken. Dat is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt, want het heeft me ontzettend veel gebracht!

Anderhalf jaar na deze reis ontmoette ik John. Hij bleek de liefde van mijn leven en op 17-07-17 zijn we met elkaar getrouwd. Samen met hem groei ik enorm op mentaal vlak, een mooie reis in onze persoonlijke ontwikkeling. Zelf heb ik geen kinderen, maar mijn man heeft er drie waarvan de oudste ook al twee kinderen heeft.

Al met al heb ik situaties meegemaakt waarin ik me machteloos heb gevoeld, waar ik onderuit ben geschopt door het leven. Maar na de nodige rouwperiodes heb ik het heft weer in eigen handen genomen. Door de juiste mensen om me heen te verzamelen die me daarbij konden helpen en door de juiste keuzes te maken. Altijd onderzoekend naar wat er te leren valt. Het leven vanuit nieuwsgierigheid heeft me zoveel gebracht! Nieuwsgierigheid is namelijk zonder oordeel en is bedoeld om simpelweg informatie te vergaren. Ervaringen vanuit nieuwsgierigheid beleven haalt het oordeel van de ervaring af. Dit heeft geresulteerd in een vol leven met ontzettend veel dankbaarheid en liefde. 

Ik ben ik waar ik nu ben door de keuzes die ik gemaakt heb en daar ben ik trots op!

Wat anderen over mij zeggen:

"Door Anna voel ik me zoveel zekerder! Ik durf voor mezelf op te komen en ik ben acties aan het ondernemen die ik vorig jaar nog niet eens had kunnen bedenken. Deze zomer had ik ontzettend veel vrije tijd en ik heb er gewoon niks mee gedaan. Ik kwam maar niet in beweging. En nu: ik kom in beweging! Ik ontmoet leuke nieuwe mensen die bij me passen. Die ook nog eens dingen ondernemen waar ik ook blij van wordt!"
M. (60+)
Vrijwilligster
"Afgelopen week 4 sessies met Anna gehad, Anna voelt precies aan wat je voelt en denkt. Samen met haar meerdere levensfases “ doorlopen” met de vraag wat deed het met mij, en wat doet dat nog steeds met mij? Door inzichten, prioriteiten, onderzoek,  helderheid wil ik een persoonlijke ontwikkeling maken en gaan ontdekken wie ik ben.
Lieve Anna dank je wel , ik heb inzichten en handvatten gekregen afgelopen week en wil zijn (worden) wie ik ben."
Diny (55)
Radio-diagnostisch laborante
"Anna heeft een hele warme persoonlijkheid, is gedreven en heeft een positieve instelling voor het vak en de mens. Zij heeft een vriendelijke uitstraling. Ze toont oprechte interesse en ik had veel aan de verdiepende vragen die zij stelde, hierdoor ging ik nog beter nadenken."
W. (24)
Support