Wat leuk dat je meer over mij wilt weten

Mijn naam is Anna, 38 jaar en ik woon in Zeewolde samen met mijn man John. 

Ik verwonder mij keer op keer over de kracht en weerbaarheid van de mens, maar ik weet ook dat je je niet altijd krachtig en weerbaar voelt. Na een turbulente periode kan je je soms verloren voelen. 

Ook ik heb het een en ander meegemaakt, maar door te investeren in mezelf kreeg ik de inzichten en de tools om mijn leven in te richten op wat ik echt belangrijk vind.  Als biografisch coach ben ik helemaal in mijn element en als ondernemer vul ik mijn leven in zoals IK dat wil. Zo sta ik altijd met energie voor de juiste mensen klaar en ben ik in contact met wat er nodig is om het leven leuker en lichter te maken.

Het is dan ook mijn missie om jou dezelfde vrijheid te laten ervaren die ik nu ook ervaar. Ik help je graag verder in je proces om je eigen identiteit (terug) te vinden en te bepalen hoe je vanaf dit punt verder gaat. 

Want dat is wat ik het allerliefste doe!

Mijn levensverhaal in een notendop

_

Als klein meisje groeide ik op als derde van vier kinderen tussen drie stoere broers. 

_

Met mijn moeder in de zomer van 1997. We wisten toen nog niet dat ze in december zou komen te overlijden.

_

Na een zwaar jaar in 2006 besloot ik om van 2010 mijn beste jaar ooit te maken. Ik ging backpacken!

_

Met veel plezier heb ik 18 jaar als instructeur, leidinggevende en ondernemer
in de sport gewerkt.

_

Op 17-7-17 ben ik na vijf jaar officieel getrouwd met de liefde van mijn leven. Op 18-8-18 was onze bruiloft.

Klik hier voor meer informatie

_

Als biografisch coach ben ik vandaag de dag helemaal in mijn element.

De reis die ik heb afgelegd

Net als bij jou, bestaat mijn levensverhaal niet uit één verhaal. Maar het verhaal dat ik hier kan vertellen is dat ik mijn moeder op mijn 15e aan kanker verloren heb. Negen jaar later verloor ik mijn tweede moeder op ongeveer dezelfde manier. Een paar jaar voelde ik me echt even een slachtoffer van het leven. Het voelde alsof het universum, God, het lot of hoe je het maar noemen wilt, niet wilde dat ik op welke manier dan ook een moederfiguur in mijn leven had.

En toch stond ik langzaam weer op. Ik besloot dat als het leven toch zo kort kon zijn, ik op zijn minst mijn droom wilde waarmaken. En dat heb ik gedaan! Ik heb van alles en iedereen afscheid genomen en ben gaan reizen. Stap voor stap ontdekte ik wat echt belangrijk voor me is. Ik begon te voelen dat het oké was om (letterlijk) mijn eigen weg te gaan. 

De lessen die ik geleerd heb:

  1. Ik kan meer dan ik denk
  2. Ik kan meer aan dan ik denk
  3. De grootste vrijheid die ik heb is wat ik doe met wat het leven me toewerpt 

Wat is jouw verhaal?

Wat voor type coach ben ik?

Ik heb bewondering voor de moed die je toont door aan oprechte zelfreflectie te doen, want ik weet dat je al een weg hebt afgelegd. Vanuit deze bewondering zal ik dan ook mijn kennis en expertise met je delenJe zal door mij echt gezien en gehoord worden en ik zal je nooit behandelen als ‘de zoveelste die bij mij aan tafel zit’. 

Daarnaast ben ik eerlijk. Als ik het idee heb dat ik je ergens niet mee verder kan helpen, zal ik je doorverwijzen naar een professional uit mijn netwerk. Ik ben thuis in deze wereld en weet welke kwaliteit mijn mede-professionals leveren. Zo hoef jij niet op zoek te gaan naar een speld in de hooiberg, waardoor je onnodig vertraging oploopt. 

Ik begeleid je vanuit gelijkwaardigheid en vraag door waar het moeilijk wordt. Maar altijd op een respectvolle manier. Ik begeleid vanuit mijn hart, expertise en levenservaring.

Liefs Anna

Karaktereigenschappen

  • geïnteresseerd in levensverhalen en persoonlijke ontwikkeling
  • voel anderen en een situatie snel aan 
  • respect en elkaar in de waarde laten vind ik erg belangrijk
  • houd van lekker zittende kleding en een goed glas rode wijn
  • ik ben bescheiden en oprecht
  • mijn gezicht spreekt boekdelen

Professionele achtergrond

Door mijn carrière in de sport als leidinggevende, manager en instructeur heb ik een flinke rugzak aan ervaring en mensenkennis opgedaan. Ik heb diverse opleidingen gedaan om zowel teams als individuen te begeleiden. Mijn focus lag altijd al op het mentale aspect van een duurzaam verandertraject. Gaandeweg heb ik me gespecialiseerd in de intrinsieke motivaties en de oorsprong hiervan. 

Als Rationeel Emotieve Therapeut versterk ik de mentale weerbaarheid door het onderzoeken en ombuigen van negatieve gedachten. Hierin ga ik niet voorbij aan de emoties. Die krijgen alle ruimte en zijn essentieel voor het behalen van de gewenste resultaten. Dit in combinatie met biografische coaching, waarbij we met het levensverhaal een stevige brug slaan naar het inrichten van de toekomst, is een ijzersterke combinatie gebleken.

Inmiddels heb ik vele mensen verder geholpen.

Onder andere politieveteranen met ptss. Bij de meesten heeft de reguliere zorg hen niet kunnen brengen wat zij zochten. Ze waren klinisch beter verklaard van hun trauma, maar hadden nog geen idee hoe ze hun leven nu moesten gaan inrichten. Na de doorbraken die zij bij mij meegemaakt hebben, hebben zij weer richting, hebben ze weer zin in het leven en kunnen ze weer van het leven genieten!

Maar ook therapeuten die aan zelfreflectie wilden doen, vaders zonder goed rolmodel, mensen die een betekenisvolle vriendschap missen, alleenstaande vrouwen die vaak last hadden van negatieve gedachten en ga zo maar door….

Wat anderen zeggen:

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?