_

Als klein meisje groeide ik op als derde van vier kinderen tussen drie stoere broers. 

_

Met mijn moeder in de zomer van 1997. We wisten toen nog niet dat ze in december zou komen te overlijden.

_

Na een zwaar jaar in 2006 besloot ik om van 2010 mijn beste jaar ooit te maken. Ik ging backpacken!

_

Met veel plezier heb ik 18 jaar
als instructeur, leidinggevende en ondernemer
in de sport gewerkt.

_

Op 17-7-17 ben ik na vijf jaar officieel getrouwd met de liefde van mijn leven. Op 18-8-18 was onze bruiloft.

Klik hier voor meer informatie

_

Als biografisch coach ben ik vandaag de dag helemaal in mijn element.

 

“Who are you not to shine?
We were all meant to shine as children do.
Your playing small doesn’t serve the world
” 

Marianne Williamson

 

Een van mijn levenslessen

Ik heb rust en overzicht gekregen, juist door dicht bij mezelf te blijven. Hiervoor moest ik eerst thuiskomen bij mezelf. Naar binnen keren en de buitenwereld even laten voor wat het is. Naarmate ik mezelf beter leerde kennen, werd ik zekerder van mezelf . Stap voor stap begon ik te voelen dat het oké was om mijn eigen weg te gaan. Om mijn grenzen aan te geven en open te zijn over mijn verlangens en onzekerheden. 

Door het vergroten van mijn zelfkennis weet ik waar mijn waarde ligt en wat echt belangrijk voor me is. Ik weet wat mij in mijn element brengt en hoe ik dat bereik. 

Dit gun ik jou ook. Want hoe meer zelfkennis, hoe duidelijker het wordt wat jij kan doen voor een leven dat bij jou past. 

Waarom ben ik de juiste persoon voor jou?

Je zal je door mij echt gezien en gehoord voelen. Ik let op zowel de verbale als de non-verbale informatie die je me geeft en zal doorvragen waar het moeilijk wordt. Daarnaast zal ik je uitdagen om op een andere manier tegen het leven aan te kijken. 

Ik heb bewondering voor de moed die je toont door aan oprechte zelfreflectie te doen. Vanuit deze bewondering zal ik dan ook op een respectvolle manier mijn kennis en expertise met je delenIk ben oprecht geïnteresseerd in wat jij me te vertellen hebt en ik ben erop uit om jou verder te helpen. Van hart tot hart. 

 

Om alvast een idee te krijgen

Mijn persoonlijke eigenschappen opgesomd: ik ben een gevoelsmens, introvert, ik houd van samen en harmonie. Ik ben een vriendelijk persoon en ontzettend geïnteresseerd in levensverhalen en persoonlijke ontwikkeling. Zowel die van een ander als die van mezelf. Respect en anderen in hun waarde laten vind ik erg belangrijk. Ik houd van lekker zittende kleding en rode wijn. Ik voel anderen en een situatie snel aan. Ik ben bescheiden en oprecht en mijn gezicht spreekt boekdelen.

Wat anderen over mij zeggen:

Volg mij via onderstaande social media: