Als klein meisje groeide ik op als derde van vier kinderen tussen drie stoere broers.

Met mijn moeder in de zomer van 1997. We wisten nog niet dat ze in december zou komen te overlijden.

Na een zwaar jaar in 2006 besloot ik om van 2010 mijn beste jaar ooit te maken!

Met veel plezier heb ik 18 jaar als instructeur en ondernemer in de sport gewerkt.

Op 17-7-17 ben ik na vijf jaar officieel getrouwd met de liefde van mijn leven. Op 18-8-18 was onze bruiloft.

Na een lange periode van ‘wiebelen’ heb ik de overstap gemaakt naar de trotse coach die ik nu ben.

Ik geloof dat iedereen gelijkwaardig is aan elkaar. Dat wat ik geleerd heb, geef ik graag aan je door en ik hoop dat jij dit ook weer doorgeeft. Dit proces van doorgeven vind ik magisch! Want zo kunnen we allemaal iets aan en van elkaar leren. 

Je zal je door mij echt gezien en gehoord voelen, omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in wat jij me te vertellen hebt. Wanneer ik merk dat er iets niet gezegd wordt vraag ik door. Ik stel ook vragen om je aan het nadenken te zetten over dingen die je inmiddels als vanzelfsprekend hebt aangenomen. 

Het is voor mij heel belangrijk dat jij je ontspannen voelt tijdens onze gesprekken en wij een persoonlijke klik met elkaar hebben. Bijna alsof we als oude bekenden met elkaar in gesprek gaan, met elkaar sparren en levenservaringen inzetten om vooruit te kijken.

“….Who are you not to shine?
We were meant to shine like children do.
Your playing small doesn’t serve the world…
” Marianne Wilson

Ik weet hoe het voelt wanneer je steeds in rondjes lijkt te lopen. Hoe moeilijk het is om dit patroon te doorbreken. Hoe je jezelf vertelt dat het leven nu ook goed is en dat je toch veel te druk bent om je daar mee bezig te houden. Ik heb ook ontdekt wat er gebeurt wanneer je dat patroon wél doorbreekt. Toen ik dat deed, kwam ik veel dichter bij mezelf en ik weet nu: authenticiteit is een kracht om rekening mee te houden! 

Ik werd zekerder van mezelf naarmate ik mezelf beter leerde kennen en dat geef ik heel graag door! Want daardoor liet ik me minder snel uit het veld slaan. Ik begon te voelen dat het oké was om open te zijn over wie ik ben en waar ik voor sta. Ik blijf mij continu afvragen of iets of iemand echt bij mij past. Of de keuzes die ik maak, de juiste zijn voor mij. Zo leer ik steeds meer te vertrouwen op mijn eigen kunnen en ervaar ik steeds minder stress. Het gevolg is dat ik meer vanuit ontspanning en vertrouwen leef.

Wat anderen over mij zeggen:

Volg mij via onderstaande social media: