Wat leuk dat je meer over mij wilt weten

Mijn naam is Anna, ik ben 38 jaar en ik woon in Zeewolde samen met mijn man John en hond Punky.

Het is mijn missie om jou de vrijheid te laten ervaren om je eigen weg te kiezen. Vrij van belemmeringen uit het verleden en negatieve gedachten. Ik weet hoe het voelt als de grond onder je voeten lijkt te verdwijnen. Als je je overweldigd voelt door wat je overkomen is in het leven en je geen idee hebt hoe je nu verder moet.

De les die ik geleerd heb? 

Je hebt niet altijd in de hand wat je overkomt, maar de grootste vrijheid die ik heb, is hoe ik erop reageer. 

Mijn levensverhaal in een notendop

_

Als klein meisje groeide ik op als derde van vier kinderen tussen drie stoere broers. 

_

Met mijn moeder in de zomer van 1997. We wisten toen nog niet dat ze in december zou komen te overlijden.

_

Na een zwaar jaar in 2006 besloot ik om van 2010 mijn beste jaar ooit te maken. Ik ging backpacken!

_

Met veel plezier heb ik 18 jaar als instructeur, leidinggevende en ondernemer
in de sport gewerkt.

_

Op 17-7-17 ben ik na vijf jaar officieel getrouwd met de liefde van mijn leven. Op 18-8-18 was onze bruiloft.

Klik hier voor meer informatie

_

Als biografisch coach ben ik vandaag de dag helemaal in mijn element.

Stap voor stap

De reis die ik heb afgelegd

Ik moest eerst naar binnen keren en de buitenwereld even laten voor wat het is, om het rouwproces zijn werk te laten doen. Na een periode waarin ik me echt wel even een slachtoffer van het leven voelde, stond ik langzaam weer op. 

Ik besloot dat ik op zijn minst mijn droom zou waarmaken en dat heb ik gedaan! Stap voor stap ontdekte ik wat echt belangrijk voor me is. Ik begon te voelen dat het oké was om mijn eigen weg te gaan in het leven.

Door opleidingen en trainingen te volgen kreeg ik scherp wat echt belangrijk voor me is. Daarbij kreeg ik de inzichten en de tools om mijn leven daadwerkelijk hierop in te richten.  

Nu voel ik me zelfverzekerder en ervaar ik veel meer rust. Ik weet: hoe meer zelfkennis je hebt, hoe duidelijker het wordt wat jij kan doen voor een leven dat bij jou past!

Vertel eens hoe jouw leven eruit mag zien:

Professionele achtergrond

Door mijn carrière in de sport heb ik een flinke rugzak aan ervaring en mensenkennis opgedaan. Een duurzaam verandertraject gaat dieper dan alleen praktische tips uitvoeren en het mentale aspect intrigeerde me altijd al enorm. Daarom heb ik Sport Psychologie gestudeerd.

Als leidinggevende bij diverse bedrijven en organisaties begeleidde ik mensen om dat te doen waar ze in hun kracht stonden. Om vanuit zelfvertrouwen  oprecht contact te maken met collega’s en de mensen die bij hen kwamen. 

Om ook het proces van samenwerking binnen teams in goede banen te leiden heb ik de opleiding tot Team Coach gevolgd en afgerond. Bij Floor Daver leerde ik alles over groepsdynamica. De kennis en vaardigheden die ik hier opgedaan heb, zet ik nu in tijdens workshops en groepstrajecten.

Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren in de intrinsieke motivaties van mensen en de oorsprong hiervan. Als Rationeel Emotieve Therapeut versterk ik daarbij de mentale weerbaarheid door het onderzoeken en ombuigen van negatieve gedachten en emoties.

Karaktereigenschappen

  • introvert
  • houd van samen en harmonie
  • ontzettend geïnteresseerd in levensverhalen en persoonlijke ontwikkeling
  • voel anderen en een situatie snel aan 
  • respect en elkaar in de waarde laten vind ik erg belangrijk
  • houd van lekker zittende kleding en een goed glas rode wijn
  • ik ben bescheiden en oprecht
  • mijn gezicht spreekt boekdelen

Wat voor type coach ben ik?

Je zal je door mij echt gezien en gehoord voelen. Door de liefde voor mijn vak geef ik jou de oprechte aandacht die je verdient! Ik begeleid je vanuit gelijkwaardigheid. Ik vraag door waar het moeilijk wordt, maar altijd op een respectvolle manier. Ik help je om op een andere manier tegen het leven aan te kijken. 

Daarnaast heb ik bewondering voor de moed die je toont door aan oprechte zelfreflectie te doen. Vanuit deze bewondering zal ik dan ook mijn kennis en expertise met je delen. Ik zal je nooit behandelen als ‘de zoveelste die bij mij aan tafel zit’. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat jij me te vertellen hebt en ik coach vanuit mijn hart.

Liefs Anna

Wat anderen zeggen: