Als klein meisje groeide ik op als derde van vier kinderen tussen drie stoere broers. “Als ik later groot ben wil ik mensen beter maken.”

Met mijn moeder in de zomer van 1997. We wisten nog niet dat ze in december zou komen te overlijden.

Na een zwaar jaar in 2006 besloot ik om van 2010 mijn beste jaar ooit te maken!

Met veel plezier heb ik 18 jaar als instructeur, leidinggevende en ondernemer in de sport gewerkt.

Op 17-7-17 ben ik na vijf jaar officieel getrouwd met de liefde van mijn leven. Op 18-8-18 was onze bruiloft.

Na een lange periode van ‘wiebelen’ heb ik de overstap gemaakt naar de trotse coach die ik nu ben.

 

“Who are you not to shine?
We were meant to shine as children do.
Your playing small doesn’t serve the world
” 

Marianne Williamson

 

Een van mijn levenslessen

Als je eenmaal inziet hoe jouw levensgebeurtenissen jou sterker kunnen maken en je de levenservaringen voor je kan laten werken, dan ontdek je niet alleen maar ervaar je ook echt hoeveel zeggenschap je hebt. Hoeveel jij voor elkaar kan krijgen juist door dichterbij jezelf te blijven. Want authenticiteit is een kracht om rekening mee te houden! 

Ik werd zekerder van mezelf naarmate ik mezelf beter leerde kennen. Ik begon te voelen dat het oké was om mijn eigen weg te gaan. Om open te zijn over wie ik ben en waar ik voor sta. Om mijn grenzen aan te geven. Als ik je iets wil meegeven dan is het dit: hoe beter jij je waarde kent, weet wat echt belangrijk voor je is en je focus daarop houdt, hoe makkelijker jij je omgeving hierin liefdevol kan meenemen of respectvol afscheid kan nemen.

 

Waarom ben ik de juiste persoon voor jou?

Ik heb ongelooflijk veel bewondering voor de moed die je toont door aan zelfreflectie te doen. Vanuit deze bewondering zal ik dan ook op een respectvolle manier mijn kennis en expertise met je delen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat jij me te vertellen hebt en ik ben erop uit om jou verder te helpen. Van hart tot hart. Op dezelfde manier als dat ik verder geholpen ben. 

Je bent bij mij aan het juiste adres als je echt gezien en gehoord wil worden. Je wil oprecht het onderzoek met jezelf aangaan en zoekt iemand die doorvraagt waar het moeilijk wordt. Daarnaast wil je uitgedaagd worden om op een andere manier tegen het leven aan te kijken en ontvang je graag hele concrete handvatten om mee aan de slag te gaan.  

 

Wat anderen over mij zeggen:

Volg mij via onderstaande social media: