Als klein meisje groeide ik op als derde van vier kinderen tussen drie stoere broers. “Als ik later groot ben wil ik mensen beter maken.”

Met mijn moeder in de zomer van 1997. We wisten nog niet dat ze in december zou komen te overlijden.

Na een zwaar jaar in 2006 besloot ik om van 2010 mijn beste jaar ooit te maken!

Met veel plezier heb ik 18 jaar als instructeur, leidinggevende en ondernemer in de sport gewerkt.

Op 17-7-17 ben ik na vijf jaar officieel getrouwd met de liefde van mijn leven. Op 18-8-18 was onze bruiloft.

Na een lange periode van ‘wiebelen’ heb ik de overstap gemaakt naar de trotse coach die ik nu ben.

 

“Who are you not to shine?
We were meant to shine as children do.
Your playing small doesn’t serve the world
” 

Marianne Williamson

 

Wat is mijn belangrijkste levensles geweest?

Authenticiteit is een kracht om rekening mee te houden! Ik werd zekerder van mezelf naarmate ik mezelf beter leerde kennen, want daardoor liet ik me minder snel uit het veld slaan. Ik begon te voelen dat het oké was om mijn eigen weg te gaan. Om open te zijn over wie ik ben en waar ik voor sta. Als ik je iets wil meegeven dan is het dit: hoe beter jij weet wat echt waardevol is in je leven en je focus daarop houdt, hoe makkelijker jij je omgeving hierin liefdevol kan meenemen of respectvol afscheid kan nemen.

Zo leer ik steeds meer te vertrouwen op mijn eigen kunnen en ervaar ik steeds minder stress. Het gevolg is dat ik meer vanuit ontspanning, liefde en vertrouwen leef.

Waarom ben ik de juiste persoon voor jou?

Je zal je door mij echt gezien en gehoord voelen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat jij me te vertellen hebt en ik ben erop uit om jou verder te helpen. Op dezelfde manier als dat ik verder geholpen ben. Dat wat ik geleerd heb, geef ik graag aan je door en dit doe ik door middel van hele concrete handvatten. Dit proces van doorgeven vind ik magisch! Want zo kunnen we allemaal iets aan en van elkaar leren. Op deze manier zijn we allemaal van waarde voor elkaar. 

Wanneer ik merk dat er iets niet gezegd wordt vraag ik door. Ik stel ook vragen om je aan het nadenken te zetten over dingen die je inmiddels als vanzelfsprekend hebt aangenomen. Het is voor mij heel belangrijk dat jij je ontspannen voelt tijdens onze gesprekken en dat wij een persoonlijke klik met elkaar hebben. Bijna alsof we als oude bekenden met elkaar in gesprek gaan, met elkaar sparren en levenservaringen inzetten om vooruit te kijken.

Wat levert het mij op?

Ik kan mijn kennis, expertise en passie delen en daardoor een bijdrage leveren aan mijn (in)directe omgeving. Aan het einde van de dag kan ik oprecht zeggen: “Dit was een waardevolle dag!” Ik help mensen om te groeien en daardoor groei ik ook.

Ik heb ongelooflijk veel bewondering voor de moed die mensen tonen door aan zelfreflectie te doen. Iedere dag krijg ik het vertrouwen en de waardering van mijn cliënten en dagelijks weet ik van hart tot hart contact te maken. Dit vind ik het mooiste wat er is in het leven.

Wat anderen over mij zeggen:

Volg mij via onderstaande social media: