Totaalpakket van vier maanden

Tijdens dit biografisch coachtraject spreken we elkaar in de eerste vier weken één keer per week. De sessies duren ongeveer twee uren. In de drie daarop volgende maanden zien we elkaar één keer per maand in sessies van een uur. Daar bovenop houden we tussentijds persoonlijk contact over jouw ontwikkelproces. We bespreken jouw voortgang en wat de volgende stap gaat zijn in de komende week. Dit is alles behalve gestandaardiseerd. Ik coach vanuit mijn hart en ben van nature mensgericht. Dus de adviezen die ik je geef, zijn op jou gericht.

Het voordeel van dit coachtraject is dat het makkelijk in te plannen is in je dagelijkse bezigheden en dat wat je leert tijdens de sessies direct toe te passen is in de praktijk.

Periodieke coaching

Je kiest voor deze optie als je graag samen wilt bespreken op welk termijn en hoeveel sessie we afspreken. Via het contactformulier kan je een kennismakingsgesprek aanvragen. We plannen een datum in om te bespreken wat het beste bij jouw behoefte past. Zodra duidelijk is hoe we jouw coachtraject gaan inrichten, zal ik een voorstel sturen met het bijbehorende tarief.