Short trip

Even een paar dagen er tussenuit. Geen afleidingen, geen verplichtingen, geen andere mensen om je heen die om jouw aandacht vragen.

Nu ben JIJ aan de beurt….

Vertel eens: wat verlang je eigenlijk van het leven?

In deze korte periode maken we een reis door jouw levensverhaal. Welke vaardigheden heb je al ontwikkeld, welke lessen heb je al geleerd, wat staat je nog in de weg voor de volgende stap in je ontwikkeling? Met welk thema jij ook rondloopt, vraag naar de mogelijkheden die biografische coaching te bieden heeft.

Begrijpen waar je vandaan komt, draagt bij aan een lichter leven

Ontspan en reflecteer

Op dag één kom je rond het middaguur aan op één van de mooie locaties in Zeewolde. Dit kan chalet Strandzicht zijn of de Thuishaven met uitzicht op de groene weilanden. 

Je hebt de tijd om rustig aan te komen, je spullen een plekje te geven en een bakje thee voor jezelf te zetten. De dagen zijn als volgt ingedeeld:

  1. Dag 1: sessie om 14.00 uur
  2. Dag 2: sessie om 09.30 en 14.00 uur
  3. Dag 3: sessie om 09.30 uur

Ontspannen en op je gemak geniet je van het uitzicht en de rust. Je kunt heerlijke wandelingen maken om te laten resoneren wat we besproken hebben.

“Eigenlijk was ik maar één volle dag van huis en als moeder vond ik dat wel fijn. Dit was thuis makkelijk te regelen en ik hoefde mijn kinderen niet zo lang te missen. Daardoor ging ik met een goed gevoel dit traject aan.

De afgelopen dagen heb ik (deels letterlijk) een aantal zaken achter mij gelaten. Ik begrijp mezelf nu beter en ik weet nu wat me te doen staat! Ik ontdekte namelijk dat ik eigenlijk heel goed weet wat ik wil, maar dat ik me laat afleiden door wat anderen (zullen) denken. Nu weet ik hoe ik daarmee om kan gaan.” 

Wil jij meer weten over deze SHORT-trip?

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?