Tarieven

Hier vind je de tarieven voor de meest verkochte trajecten.
Onder de tarieven vind je de meestgestelde vragen.

Totaalpakket

Nu tijdelijk 997,-

Toptraject

441,- (x3)

Favoriet

5/5
Intake

Gratis

FAQ

Veelgestelde vragen

Je haalt de wijsheid uit je eigen levensverhaal! Dat is een hele krachtige bron om uit te putten, omdat je er emotioneel mee verbonden bent. Die wortels reiken heel diep waardoor de veranderingen die je voor ogen hebt, duurzamer zullen zijn.

Je hebt de antwoorden al in je, ook al heb je daar nu misschien nog even begeleiding bij nodig. Zodra je je eigen levensverhaal als kracht, inspiratiebron en leermeester leert gebruiken, ben je veerkrachtiger en vergroot je je zelfredzaamheid. 

Bij biografische coaching staat je levensverhaal centraal. Door terug te blikken op je levenskeuzes en belangrijke gebeurtenissen, krijg je overzicht en ontwikkel je zelfkennis. Dit ondersteunt je in je huidige keuzes en toekomstige ontwikkeling.

Dit is voor jou als je veel hebt meegemaakt en je merkt dat dit (ondanks (trauma)therapie) nog steeds een negatieve invloed op je leven heeft. Je hebt behoefte aan oprechte zelfreflectie en rust in je hoofd. Je wilt weten hoe je vanuit zelfliefde en in vertrouwen je eigen keuzes kunt maken.

Daar zijn twee antwoorden mogelijk:

 1. Je hebt veel meegemaakt, je bent het overzicht kwijt en je merkt dat je daardoor vastloopt. Het is een neerwaartse spiraal waar je zelf niet uit lijkt te komen.
 2. Je hebt al stappen gemaakt en je hebt te horen gekregen dat je bent ‘uitbehandeld’ bij de reguliere zorg, maar je voelt je nog erg onzeker over hoe je nu verder gaat.

Nee. Tijdens een begeleidingstraject vertel je over je leven en daarop word je door mij gecoacht. Wil jij wel je levensverhaal opschrijven, dan kan ik je doorverwijzen naar iemand die jou hierbij kan helpen.

We zetten je levensgebeurtenissen eens goed op een rijtje. Het is alsof je verschillende containers (levensgebeurtenissen) naast elkaar neerzet en de inhoud stuk voor stuk gaat ordenen. Je kijkt naar wat je wilt behouden, wat je op te ruimen hebt en waar je afscheid van wilt nemen. Vervolgens maken we heel duidelijk de draai naar de toekomst. Wat heb je nu te doen voor een toekomst die bij jou past?

Geen probleem. Hier komen we samen wel achter. Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis intake via telefoon, chat of gewoon in levende lijve.

Dat kan ik me goed voorstellen. Het kan soms voelen alsof je een beerput open trekt.

Maar weet dat jij altijd zelf aan het stuur staat en dat we niet alles in één traject hoeven te stoppen. We richten ons op datgene wat de meeste aandacht nodig heeft om jou weer verder te helpen. Daarbij is het zo dat er nooit méér op je bord komt, dan je op dat moment aankan. Je mag er dan ook op vertrouwen dat dat precies genoeg is.

 

Na één gesprek weet je al waar je aan toe bent. Bij mij geen lange wachttijden en ik neem ruim de tijd voor je tijdens onze gesprekken.

Ik geef 1 op 1 begeleiding en begeleiding in kleine groepjes. Daarbij staat emotionele veiligheid hoog in het vaandel. Om dit te bereiken zorg ik voor een natuurrijke ontspannen setting en zorg ik ervoor dat je vooraf goed weet wat je van mij en het traject kunt verwachten. Ik nodig je uit om in het licht te zetten wat altijd in het donker heeft moeten blijven, maar maak daarbij heel duidelijk dat jij zelf bepaalt wat en hoeveel je deelt.

Daarnaast ben ik functioneel zelfonthullend. Dit betekent dat ik mijn persoonlijke verhaal alleen deel als ik denk dat dit ondersteunend is voor jouw proces. Dit om je te laten weten dat je nooit alleen bent in wat je meemaakt en omdat we allemaal aan en van elkaar kunnen leren.

In mijn coaching maak ik gebruik van verschillende methodieken, tools en inspiratiebronnen, waaronder:

 • Het levensverhaal
 • The Work – Byron Katie
 • Rationele Emotionele Therapie
 • Systemisch werk
 • Afscheid- en vergevingsrituelen
 • Visualisatie en intentie
 • De talen van liefde – Gary Chapman
 • De kracht van groepsdynamica (bij teams en individuen in groepen)
 • Sport Psychologie
 • Positieve psychologie
 • 365 Dagen Succesvol

Wanneer
We spreken af in gezamenlijk overleg, maar altijd doordeweeks en overdag. Ik heb geen wachtlijst en dus kan je al binnen twee weken bij mij terecht.

Waar
We ontmoeten elkaar in Zeewolde. Hetzij tijdens een wandeling in de natuur, hetzij in een coachruimte met veel daglicht en een lekker bakje thee. Spreek je me liever online, dan kan dat vanuit de comfort van je eigen woning.

Hoe vaak
Dat is afhankelijk van het traject dat je geboekt hebt. Tijdens het toptraject van een midweek spreken we elkaar 4 dagen achter elkaar. De vervolgsessies die je bij kunt boeken, zullen na de midweek één keer per maand plaatsvinden. Tijdens het Totaalpakket van 4 maanden spreken we elkaar één keer per week.

Dat kan. Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Mijn sessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Maar werk je in loondienst, vraag dan eens aan je werkgever wat deze voor je kan betekenen. Coaching heeft per definitie een positieve uitwerking op je leven en dus ook op je werk. Er is vaak een bepaald opleidingsbudget voor iedere werknemer gereserveerd. Hiervan worden niet alleen opleidingen, maar ook coachtrajecten bekostigd. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden.

Ben je (aankomend) ZZP’er, dan zijn coachingskosten ook in vrijwel alle gevallen aftrekbaar van de belasting (inkomsten- en omzetbelasting).

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?