The Walk of Life

Zaterdag 8 oktober van 09.30-11.30 uur

The Walk of Life is niet alleen een mooi liedje, vanaf nu is het ook een hele mooie stiltewandeling! Tijdens deze wandeling ontdek je wat het leven jou tot nu toe gebracht heeft en welke lessen je hieruit kunt halen.

Het is een ontspannen wandeling, waarbij we gebruik maken van de natuur. De natuur nodigt uit tot vertraging en verstilling, zodat je vanuit mildheid weer contact met jezelf kunt maken.

Voor wie?

The Walk of Life is voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat je kunt ontdekken als je terugblikt op je eigen leven. Vanuit compassie. Op dit moment ben je:

  • Druk in je hoofd
  • Streng voor jezelf
  • Onzeker
  • Onrustig

In de natuur ontwikkel je vriendelijkheid voor jezelf en voor anderen. Je ontwikkelt je relativeringsvermogen om vanuit mildheid naar jezelf te kunnen kijken en dat vergroot je zelfvertrouwen.

Heb je een vraag?

Opbouw

Je wordt door ons opgevangen bij het ontmoetingspunt, waar wij (Nelieke en ik) ons eerst aan je voorstellen. We leggen uit hoe de invulling van deze ochtend gaat zijn en vervolgens lopen we een klein stukje naar het startpunt. 

Daar beginnen we met behulp van een bijzondere oefening met aandacht geven aan de start van je leven. Hierin mag je echt voelen dat jij er mag zijn. 

Vervolgens gaan we op pad en raken we verschillende levensfases aan. Je staat stil bij de ontwikkelingen die je heb meegemaakt, bij je krachten en je overwinningen. Zo maak je weer contact met wie je van binnen bent.

Dit zijn wij

Nelieke Komen is lifecoach in de natuur en haar rugzak zit vol met mensenkennis en levenservaring. Nelieke kijkt met een open en frisse blik naar de wereld en met haar manier van coachen zet zij dagelijks de mogelijkheden, de rust en creativiteit van de natuur in.

Ik ben biografisch coach en lichaamsgericht traumacoach. Ik combineer het levensverhaal met lichaamsgerichte oefeningen voor integratie van levenservaringen in het hier en nu.

Meedoen met The Walk of Life

Alle praktische zaken zetten we nog even voor je op een rijtje.

Datum: zaterdag 8 oktober
Tijd: 09.30-11.30 uur
Aantal deelnemers: 6
Locatie: Zeewolde
Kosten: € 35,-
Inclusief: thee en wat lekkers

Na je aanmelding ontvang je een mail met meer informatie over waar we elkaar ontmoeten en hoe je je kunt voorbereiden.

Open chat
1
Stuur een bericht.
Hallo, mijn naam is Anna.
Hoe kan ik je helpen?