Je bent meer dan wat je overkomt!

Het doel van deze workshop is dat je inziet hoe je gebruik kan maken van de lessen die je in het verleden al geleerd hebt. En dat je ontdekt hoeveel zeggenschap je eigenlijk over je leven hebt. 

De verandering in jezelf vindt plaats wanneer je gebeurtenissen vanuit een nieuw perspectief gaat bekijken. 

Grenzen aangeven

Merk jij dat je het moeilijk vindt om je grenzen bij anderen aan te geven? Laat jij je makkelijk met taken opzadelen die je eigenlijk niet hebben wil? Dat de dingen niet helemaal verlopen zoals jij graag zou willen, maar dat je er ook niks van zegt? 

In deze waardevolle workshop leer je hoe jij op een respectvolle manier duidelijk kan maken wat jij wil en hoe jij je (directe) omgeving liefdevol in dit proces mee kan nemen. 

 

Bereik je doelen!

Als het gaat om het bereiken van je persoonlijke doelen, is het niet ongebruikelijk dat je vroeg of laat jezelf tegenkomt. Hoe ga je om met die zelf-sabotage? Wat vertel jij jezelf wanneer het moeilijk wordt en hoe houd je focus op dat wat belangrijk is voor jou? 

Gedrag en gevoel kan je niet één op één aanpassen. Maar je gedachten kan je wel sturen en daar zit jouw formule tot succes!

Datum: donderdag 16 januari 2020 van 19.30-21.30 uur

 

Zit er een workshop bij voor je?

Wat anderen zeggen: